Κοριτίμπα-Ιντερνασιονάλ με 0% γκανιότα στον Stoiximan

Η εταιρία στοιχήματος Stoiximan εκμεταλλεύεται το διάλειμμα στις δύο μεγάλες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις που διεξάγονται αυτές τις ημέρες (το EURO και το 2016) και στρέφει προσοχή του σε κάποια από τα εθνικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου ανά τον κόσμο που δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμη. Και, εφόσον η προσοχή των υπευθύνων της ιστοσελίδας είναι στραμμένη αλλού, το ίδιο ισχύει και για την καθημερινή προσφορά που ανακοινώνει ο Stoiximan.

 

Πρόκειται για την προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία σήμερα ισχύει για έναν αγώνα της Brasilero Serie A. Ο αγώνας αυτός διεξάγεται ανάμεσα σε Κοριτίμπα και Ιντερνασιονάλ, απόψε στις 03:30 τα ξημερώματα, και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους στοιχηματίσουν σε αυτόν, χάρη στην προσφορά του Stoiximan.

 

Η απουσία της γκανιότας, άλλωστε, είναι υπεύθυνη για την αύξηση των αποδόσεων στην αγορά του 1Χ2. Εφόσον η γκανιότα διατηρούταν κανονικά, οι αποδόσεις αυτές θα μειώνονταν ελαφρώς. Αλλά, από τη στιγμή που απουσιάζει, οι παίχτες θα δουν αποδόσεις που δεν έχουν μειωθεί, κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan για τον αποψινό αγώνα του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, στην αγορά του 1Χ2, έχουν ως εξής: 3.37 για νίκη της Κοριτίμπα, 3.30 για ισοπαλία και 2.47 για νίκη της Ιντερνασιονάλ. Οι συγκεκριμένες αποδόσεις καταφέρνουν να ξεχωρίσουν από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, καθώς έχουν αυξηθεί σε βαθμό που να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα. Εξάλλου, η συντριπτική πλειοψηφία από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων  διατηρεί κανονικά γκανιότα στον αγώνα.

 

Όσοι, τέλος, επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά του Stoiximan, δεν έχουν παρά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 του Κοριτίμπα-Ιντερνασιονάλ, πριν την έναρξη του αγώνα, και να προβλέψουν σωστά το τελικό του αποτέλεσμα. Εφόσον κερδίσουν, μάλιστα, τα επιπλέον κέρδη που θα εισπράξουν θα έχουν τη μορφή μετρητών και όχι μπόνους.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία