Γκιμαράες-Μπενφίκα με 0% γκανιότα στην Championsbet

Οι λάτρεις του ποδοσφαίρου μπορούν να στοιχηματίσουν σε σήμερα σε κάποιες άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις ανά την Ευρώπη. Μπορεί, άλλωστε, τα κορυφαία πρωταθλήματα της Γηραιάς Ηπείρου να επιστρέφουν στο τέλος της εβδομάδας, αλλά διεξάγονται κάποιοι αγώνες κυπέλλων που παρουσιάζουν αρκετό ενδιαφέρον και μπορούν να αποφέρουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη.

 

Ανάμεσα σε αυτούς τους αγώνες, υπάρχει και ένας που υπόσχεται αυξημένα κέρδη. Πρόκειται για τον αγώνα του πορτογαλικού League Cup ανάμεσα σε Γκιμαράες και Μπενφίκα, ο οποίος διεξάγεται απόψε στις 23:15 και προσφέρεται με αυξημένες αποδόσεις στην Championsbet. Όπως συνηθίζει σε καθημερινή βάση, άλλωστε, η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων ανακοίνωσε πως διατηρεί 0% γκανιότα στον αγώνα, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 να μην έχουν μειωθεί και να παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Η προσφορά λειτουργεί ως εξής: οι αποδόσεις κάθε αγώνα και κάθε σημείου μειώνονται πάντοτε, καθώς οι εταιρίες στοιχημάτων διατηρούν μια μικρή προμήθεια, τη γνωστή γκανιότα. Από τη στιγμή, όμως, που η Championsbet διατηρεί 0% γκανιότα στο Γκιμαράες-Μπενφίκα, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 έχουν παραμείνει σε υψηλότερα επίπεδα, σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Κυμαίνονται, μάλιστα, πάνω από το μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται τα περισσότερα κέρδη στους παίχτες.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε, λοιπόν, στον σημερινό αγώνα του League Cup η Championsbet έχουν ως εξής στην αγορά του 1Χ2: 5.65 για νίκη της Γκιμαράες, 3.93 για ισοπαλία και 1.73 για νίκη της Μπενφίκα.

 

Η προσφορά της Championsbet, τέλος, ισχύει έως την ώρα έναρξης του αγώνα και αφορά μόνον στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2. Όσοι, λοιπόν, επιθυμούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, θα πρέπει να σπεύσουν και να τοποθετήσουν τις προβλέψεις τους. Φυσικά, απαραίτητη προϋπόθεση είναι και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Η νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Championsbet είναι κοντά στα ευρωπαϊκά κύπελλα και ανακοινώνει την 0% γκανιότα για τα μέλη της πριν λίγες ημέρες ήταν το Copa del Rey και οι ομάδες Αθλέτικ Μπιλμπάο και Μπαρτσελόνα που προσφέρθηκαν.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία