Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ με αυξημένες αποδόσεις στη Novibet

Κάθε απόδοση που ανακοινώνει στο ποδόσφαιρο η Novibet είναι προσεχτικά ζυγισμένη, καθώς αντιπροσωπεύει το ρίσκο και τις πιθανότητες επαλήθευσης κάθε σημείου. Στο πλαίσιο της λειτουργίας κάθε στοιχηματικής ιστοσελίδας, όμως, από κάθε απόδοση διατηρείται και μια μικρή προμήθεια, η οποία τη μειώνει ελαφρώς, ώστε να εξασφαλίσει κέρδος ο bookmaker. Ωστόσο, η παραπάνω διαδικασία μπορεί να ανατραπεί, χάρη στην προσφορά** της 0% γκανιότας* που ανακοινώνουν σε καθημερινή βάση οι υπεύθυνοι.

 

Η εν λόγω προσφορά** ισχύει σήμερα για τον αγώνα του League Cup ανάμεσα σε Σαουθάμπτον και Λίβερπουλ. Και ενώ η Novibet διατηρεί κανονικά την προμήθειά της (γνωστή ως γκανιότα*) σε όλα τα σημεία των στοιχηματικών αγορών, αυτά της αγοράς του 1Χ2 εξαιρούνται. Με λίγα λόγια, η Novibet διατηρεί 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2 του Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα οι αποδόσεις που συνοδεύουν τα τρία σημεία να μην έχουν μειωθεί και να κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα.

 

Αυτό σημαίνει πως οι αποδόσεις που ανακοινώνει στα εν λόγω σημεία η Novibet βρίσκονται πιο ψηλά από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Αφαιρώντας τη γκανιότα* από την εξίσωση, διατηρεί μεγαλύτερες αποδόσεις, γεγονός που δε συμβαίνει στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού, οι οποίες διατηρούν κανονικά γκανιότα*.

 

Χάρη στην προσφορά** της Novibet, λοιπόν, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του League Cup έχουν είναι οι εξής: 3.75 για νίκη της Σαουθάμπτον, 3.50 για ισοπαλία και 2.20 για νίκη της Λίβερπουλ. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη.

 

Για να εξασφαλίσουν τα κέρδη που υπόσχεται η Novibet στο Σαουθάμπτον-Λίβερπουλ, όμως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν τις 21:45 που ξεκινά ο αγώνας, να επιλέξουν την αγορά του 1Χ2 και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία