Ελβετία-Πορτογαλία με 0% γκανιότα* στη Novibet

Το να στοιχηματίζεις σε ένα ντέρμπι έχει πάντα αυξημένο ρίσκο. Ειδικά στην αγορά του 1Χ2, το αμφίρροπο αποτέλεσμα είναι πάντα ανοιχτό σε προβλέψεις, έως την τελευταία στιγμή. Οι αποδόσεις, όμως, που συνοδεύουν τα σημεία της αγοράς του 1Χ2 σε ένα ντέρμπι είναι πάντα αυξημένες, γεγονός που σημαίνει πως η ανταμοιβή των παιχτών που παίρνουν το ρίσκο είναι τα εξίσου αυξημένα κέρδη.

 

Αν στην παραπάνω εξίσωση προσθέσουμε και την προσφορά** της ιστοσελίδας στοιχήματος Novibet που υπόσχεται περαιτέρω αύξηση των αποδόσεων και των κερδών, προκύπτει ένα αποτέλεσμα: κάποια ντέρμπι έχουν μεγάλη στοιχηματική αξία και μπορούν να αποφέρουν πολλά κέρδη.

 

Η Novibet, λοιπόν, επέλεξε το σημερινό ντέρμπι ανάμεσα σε Ελβετία και Πορτογαλία, οι οποίες αγωνίζονται για τα προκριματικά του Μουντιάλ στο ποδόσφαιρο, και ανακοίνωσε την καθιερωμένη προσφορά** της 0% γκανιότας*. Χάρη σε αυτή, οι αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 δε μειώθηκαν, προκειμένου να εξασφαλίσει προμήθεια ο bookmaker, και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα. Με λίγα λόγια, όσοι στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 στο Ελβετία-Πορτογαλία θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη.

 

Οι αποδόσεις που ανακοίνωσε η Novibet στον αγώνα που συμπεριέλαβε στην προσφορά** της έχουν ως εξής: 2.96 για νίκη της Ελβετίας, 3.13 για ισοπαλία και 2.92 για νίκη της Πορτογαλίας. Οι αποδόσεις κυμαίνονται σε επίπεδα υψηλότερα του κανονικού και κατορθώνουν να ξεχωρίσουν απέναντι στις αντίστοιχες του ανταγωνισμού. Οι περισσότερες από τις εταιρίες στοιχημάτων, άλλωστε, διατηρούν κανονικά γκανιότα* στον αγώνα, με αποτέλεσμα να έχουν μειώσει ελαφρώς τις αποδόσεις τους.

 

Όσοι, τέλος, θέλουν να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η σημερινή προσφορά** της Novibet θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, στην αγορά του 1Χ2. Και, εφόσον προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα, θα εισπράξουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών.

Η Novibet και σήμερα προσφέρει τον αγώνα Ελβετία-Πορτογαλία αλλά και χτες τον αγώνα μεταξύ Σερβίας και Ιρλανδίας ανακοίνωσε με 0% γκανιότα*.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία