Κορυφαίες αποδόσεις στο Λυών-Μπαρτσελόνα από την εταιρία στοιχήματος Novibet

Η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Novibet έχει ανακοινώσει σήμερα εκατοντάδες αποδόσεις για τους αγώνες του Champions League, καλύπτοντας κάθε πιθανό σημείο και συνοδεύοντας το με αποδόσεις που υπόσχονται μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη στους νικητές. Κάποιες από τις σημερινές αποδόσεις της, όμως, υπόσχονται σήμερα περισσότερα κέρδη στους παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την κατάλληλη προσφορά** και θα προβλέψουν σωστά.

Πρόκειται για τις αποδόσεις που θα συναντήσουν οι παίχτες στην αγορά του 1Χ2 του αποψινού αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Λυών και Μπαρτσελόνα. Ο αγώνας προσφέρεται με 0% γκανιότα* στο 1Χ2 και οι παίχτες που θα καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς** θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογούνται από το ρίσκο τους.

 

Λυών-Μπαρτσελόνα με 0% γκανιότα* στο 1Χ2

Η προσφορά** της Novibet αφορά αποκλειστικά στα στοιχήματα που θα τοποθετηθούν στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League ανάμεσα σε Λυών και Μπαρτσελόνα και υπόσχεται αυξημένα κέρδη σε όσους καλύψουν τις προϋποθέσεις της προσφοράς**. Οι προϋποθέσεις αυτές, μάλιστα, είναι εξαιρετικά απλές, αφού το μόνο που ζητάνε είναι τα κατάλληλα στοιχήματα και μια σωστή πρόβλεψη για το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Εφόσον, λοιπόν, κάποιος παίχτης τοποθετήσει το κατάλληλο στοίχημα και προβλέψει σωστά το τελικό αποτέλεσμα του Λυών-Μπαρτσελόνα, θα εξασφαλίσει αυξημένα κέρδη, τα οποία θα έχουν τη μορφή μετρητών και θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Οι αποδόσεις της σημερινής προσφοράς** της Novibet

Οι παίχτες που θα επισκεφτούν την στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet θα δουν τις εξής αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα του Champions League: 4.70 για νίκη της Λυών, 4.17 για ισοπαλία και 1.81 για νίκη της Μπαρτσελόνα. Οι αποδόσεις αυτές ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς και υπόσχονται περισσότερα κέρδη από όσα προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία