Δύο αγώνες με 0% γκανιότα απόψε στον Stoiximan

Ο Stoiximan δίνει απόψε στα μέλη του την ευκαιρία να στοιχηματίσουν όχι σε έναν, αλλά σε δύο αγώνες με 0% γκανιότα. Η προσφορά της ιστοσελίδας του online στοιχήματος αφορά στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό για τη Σούπερ Λίγκα, αλλά και σε αυτή ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Γιουβέντους, στο πλαίσιο του Champions League.

 

Αναλυτικότερα, οι δύο αγώνες προσφέρονται με 0% γκανιότα στην ιστοσελίδα του Stoiximan, με αποτέλεσμα όσοι στοιχηματίσουν σε αυτούς να είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Η απουσία της γκανιότας, της προμήθειας που προσαρμόζουν στις αποδόσεις οι bookmakers, μειώνοντας ελαφρά το ύψος τους, φέρνει αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2. Αυτό σημαίνει πως όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στη συγκεκριμένη αγορά στους δύο αγώνες και προβλέψουν σωστά το τελικό τους αποτέλεσμα θα λάβουν ελαφρώς αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοίνωσε ο Stoiximan στους δύο αποψινούς αγώνες έχουν ως εξής: Στο Ατρόμητος-Παναθηναϊκός, η νίκη του Ατρόμητου συνοδεύεται από την απόδοση 3.35, η ισοπαλία από 3.30 και η νίκη του Παναθηναϊκού από 2.48. Αντίστοιχα, στο Ντόρτμουντ-Γιουβέντους, η νίκη της Ντόρτμουντ συνοδεύεται από απόδοση 2.30, η ισοπαλία από 3.50 και η νίκη της Γιουβέντους από 3.52. Πρόκειται σε κάθε περίπτωση για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τον μέσο όρο των υπόλοιπων στοιχηματικών εταιριών.

 

Χάρη στην προσφορά της μηδενικής γκανιότας που ανακοίνωσε ο Stoiximan, μάλιστα, όσοι παίχτες επιλέξουν να στοιχηματίσουν στους δύο αγώνες όχι μόνο θα διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, αλλά δε θα είναι και αναγκασμένοι να ακολουθήσουν σύνθετους όρους και προϋποθέσεις. Η συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, ζητά ένα και μόνο πράγμα: μια σωστή πρόβλεψη στην αγορά του 1Χ2. Δε συνοδεύεται ούτε από ελάχιστα ποσά στοιχηματισμού ούτε από απαιτήσεις τζιραρίσματος για τα κέρδη που ενδεχομένως προκύψουν.

 

Χάρη σε αυτή, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν απόψε στο Ατρόμητος-Παναθηναϊκός ή στο Ντόρτμουντ-Γιουβέντους θα έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν την αξία των στοιχημάτων τους και να διεκδικήσουν εξίσου αυξημένα κέρδη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία