0% γκανιότα στο Ίντερ-Ντόρτμουντ διατηρεί η ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

H ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet ανακοίνωσε και σήμερα μια νέα προσφορά για τα μέλη της που σκοπεύουν να στοιχηματίσουν σε έναν επιλεγμένο αγώνα του Champions League και υπόσχεται να ανταμείψει τους νικητές με περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο που θα πάρουν. Αναλυτικότερα, η Goalbet προσφέρει τον αγώνα ανάμεσα σε Ίντερ και Ντόρτμουντ με 0% γκανιότα, με αποτέλεσμα να έχει ανακοινώσει τρεις αυξημένες αποδόσεις στην αγορά του 1Χ2.

Το μόνο που έχουν να κάνουν οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στα επιλεγμένα σημεία και να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Οι παίχτες που θα τα καταφέρουν θα ανταμειφθούν με περισσότερα κέρδη από όσα δικαιολογεί το ρίσκο τους.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Ο τρόπος συμμετοχής στη σημερινή προσφορά της Goalbet είναι αρκετά απλός. Οι παίχτες δεν έχουν παρά να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Ίντερ-Ντόρτμουντ, με σκοπό να προβλέψουν το τελικό του αποτέλεσμα. Τα στοιχήματά τους μπορούν να έχουν οποιαδήποτε αξία, αρκεί να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Τέλος, τα αυξημένα κέρδη θα εισπράξουν μόνον όσοι προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

 

Οι αποδόσεις που φέρνουν αυξημένα κέρδη

Η προσφορά της Goalbet βασίζεται στην απουσία της γκανιότας, της προμήθειας που υπό κανονικές συνθήκες μειώνει τις αποδόσεις σε κάθε σημείο. Από τη στιγμή που βρίσκεται στο 0%, όμως, οι αποδόσεις στα τρία επιλεγμένα σημεία έχουν αυξηθεί και πλέον διαμορφώνονται ως εξής: 2.37 για νίκη της Ίντερ, 3.68 για ισοπαλία και 3.26 για νίκη της Ντόρτμουντ. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο που προσφέρουν οι υπόλοιπες στοιχηματικές εταιρίες της αγοράς, ενώ ταυτόχρονα υπόσχονται να μοιράσουν κέρδη με τη μορφή μετρητών, τα οποία θα είναι άμεσα διαθέσιμα για ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία