Αυξημένα κέρδη στο Αλαβές-Μάλαγα υπόσχεται η στοιχηματική εταιρεία Novibet

Όσο συνεχίζονται οι αγώνες ποδοσφαίρου της ισπανικής Primera Division, συνεχίζονται και οι σχετικές προσφορές** της στοιχηματικής εταιρείας Novibet, η οποία δίνει στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα χρήματα με τις προβλέψεις τους, χωρίς να ρισκάρουν περισσότερο. Για μία ακόμη ημέρα, ένας αγώνας της Primera Division προσφέρεται με 0% γκανιότα* στην αγορά του 1Χ2, με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις και τα κέρδη που διεκδικούν οι παίχτες, χτες ήταν ο αγώνας Ρεάλ Σοσιεδάδ-Σεβίλλη και σήμερα Αλαβές-Μάλαγα.

Αναλυτικότερα, η Novibet ανακοίνωσε ότι διατηρεί 0% γκανιότα* στον αποψινό αγώνα του ισπανικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Αλαβές και Μάλαγα. Αποτέλεσμα της προσφοράς** είναι να έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2.

 

Αυξημένες αποδόσεις στο 1Χ2 του Αλαβές-Μάλαγα

Με τη γκανιότα* να βρίσκεται στο 0% και την εταιρεία στοιχημάτων Novibet να διατηρεί μηδενική προμήθεια στα τρία σημεία της αγοράς του 1Χ2 του επιλεγμένου αγώνα, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί και υπόσχονται περισσότερα κέρδη χωρίς περισσότερο ρίσκο. Αναλυτικότερα, οι αποδόσεις που ανακοινώθηκαν στην αγορά του 1Χ2 του σημερινού αγώνα έχουν ως εξής: 2.22 για νίκη της Αλαβές, 3.32 για ισοπαλία και 4.00 για νίκη της Μάλαγα. Πρόκειται για αποδόσεις που ξεπερνούν τον μέσο όρο της αγοράς, χάρη στο γεγονός ότι – σε αντίθεση με τις αντίστοιχες που προσφέρουν οι στοιχηματικές εταιρίες του ανταγωνισμού – δεν έχουν μειωθεί μέσω της επιβολής γκανιότας*.

 

Περισσότερα κέρδη για τους νικητές

Βασική προϋπόθεση, βέβαια, για κάποιον που θέλει να διεκδικήσει τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά** είναι να τοποθετήσει τα κατάλληλα στοιχήματα και να προβλέψει σωστά. Αναλυτικότερα, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στοιχηματίσουν στο 1Χ2 του Αλαβές-Μάλαγα, πριν την έναρξη του αγώνα, στις 22:30. Και, φυσικά, θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, προκειμένου να εισπράξουν τα αυξημένα κέρδη, με τη μορφή μετρητών.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία