Αυξημένες αποδόσεις στον τελικό του Champions League από τον Stoiximan

Η νόμιμη εταιρία στοιχήματος Stoiximan έχει συνηθίσει τα μέλη του στο να ανακοινώνει αποδόσεις υψηλότερες του ανταγωνισμού σε σημαντικούς αγώνες κάθε ημέρας, διατηρώντας 0% γκανιότα στην αγορά του 1Χ2. Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, η συγκεκριμένη πρακτική δε θα μπορούσε παρά να επαναληφθεί και στον τελικό του Champions League, ο οποίος διεξάγεται στις 6 Ιουνίου, ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα. Ο συγκεκριμένος τελικός, μάλιστα, συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα αρκετών προσφορών που αυξάνουν τις αποδόσεις – επομένως και τα κέρδη που διεκδικούν οι παίχτες.

 

Ο Stoiximan, λοιπόν, διατηρεί αρχικά 0% γκανιότα στον μεγάλο τελικό. Η προσφορά αφορά στην αγορά του 1Χ2 και σε όσους παίχτες στοιχηματίσουν σε αυτή, πριν την έναρξη του αγώνα. Από τη στιγμή, λοιπόν, που απουσιάζει η γκανιότα, η προμήθεια δηλαδή που διατηρεί ο Stoiximan σε κάθε στοίχημα των μελών του, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί και επιτρέπουν στους παίχτες να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να τηρήσουν σύνθετους όρους και προϋποθέσεις.

 

Οι αποδόσεις στο 1Χ2 του τελικού του Champions League που ανακοίνωσε ο Stoiximan έχουν ως εξής: 6.18 για νίκη της Γιουβέντους, 4.17 για ισοπαλία (μιλάμε, άλλωστε, για την κανονική διάρκεια του αγώνα) και 1.66 για νίκη της Μπαρτσελόνα. Πρόκειται για αποδόσεις που κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα, σε σύγκριση με τις αντίστοιχες των υπόλοιπων στοιχηματικών εταιριών.

 

Αυτές, όμως, δεν είναι οι μόνες αυξημένες αποδόσεις που ανακοινώνει ο Stoiximan για το Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα. Και οι παίχτες που θα στοιχηματίσουν σε άλλες, επιλεγμένες αγορές, μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους. Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στην αγορά του σκόρερ και προβλέψουν πως ο Λιονέλ Μέσι της Μπαρτσελόνα θα πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ, θα συναντήσουν την αυξημένη απόδοση του 2.00. Αντίστοιχα, όσοι προβλέψουν πως τουλάχιστον ένα γκολ θα πετύχει ο Κάρλος Τέβες της Γιουβέντους θα συναντήσουν την αυξημένη απόδοση του 3.65. Και στις δύο περιπτώσεις, οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να εξασφαλίσουν αυξημένα κέρδη, χάρη στις υψηλότερες αποδόσεις.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία