0% γκανιότα σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο από τον Stoiximan

Οι αγώνες που αναμένεται να μονοπωλήσουν σήμερα το ενδιαφέρον των παιχτών του στοιχήματος είναι σίγουρα αυτοί του Champions League στο ποδόσφαιρο. Σήμερα, άλλωστε, κρίνονται προκρίσεις και οι αναμετρήσεις των ομάδων θα προσφέρουν άφθονες στοιχηματικές ευκαιρίες. Παράλληλα, όμως, αρκετό ενδιαφέρον υπάρχει και στο μπάσκετ και στους αγώνες του NBA που διεξάγονται στη άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

 

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Stoiximan, λοιπόν, αποφάσισε να συνδυάσει τις δύο αυτές διοργανώσεις στη σημερινή προσφορά του και να δώσει στα μέλη του την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, είτε στοιχηματίσουν στο Champions League είτε στο NBA. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, προσφέρει δύο αγώνες με 0% γκανιότα. Αυτόν του ποδοσφαίρου ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ και αυτόν του μπάσκετ ανάμεσα σε Λ.Α. Κλίπερς και Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

 

Χάρη στην προσφορά, λοιπόν, όσοι στοιχηματίσουν στους δύο αγώνες θα δουν κάποιες αυξημένες αποδόσεις. Οι αποδόσεις, άλλωστε, θα μειώνονταν υπό κανονικές συνθήκες, εξαιτίας της επιβολής της γκανιότας, της προμήθειας που διατηρεί ο bookmaker. Από τη στιγμή που η γκανιότα βρίσκεται στο 0%, όμως, οι επιλεγμένες αποδόσεις δε μειώθηκαν και υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, στον αγώνα του Champions League, οι αποδόσεις έχουν αυξηθεί στην αγορά του 1Χ2. Όσοι στοιχηματίσουν εκεί, λοιπόν, θα δουν τις εξής αποδόσεις: 1.85 για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης, 4.15 για ισοπαλία και 4.50 για νίκη της Ντόρτμουντ. Αντίστοιχα, στον αγώνα μπάσκετ έχουν αυξηθεί οι αποδόσεις στην αγορά του νικητή και έχουν ως εξής: 2.60 για νίκη των Λ.Α. Κλίπερς και 1.62 για νίκη των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

 

Οι παραπάνω αποδόσεις, μάλιστα, κυμαίνονται πάνω από το μέσο όρο της αγοράς και καταφέρνουν να ξεπεράσουν πολλές από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, χάρη στην προσφορά. Όσοι επιθυμούν να τις εκμεταλλευτούν, όμως, θα πρέπει να σπεύσουν να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στις επιλεγμένες αγορές, πριν την έναρξη κάθε αγώνα.

 

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και επίσης αποτελεί μεγάλο χορηγό πολλών ελληνικών ομάδων και αθλητών!

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία