Μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού στο Χιρόνα-Ρεάλ η στοιχηματική εταιρία Goalbet

Ένας από τους αγώνες που ξεχωρίζουν στο σημερινό πρόγραμμα της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet είναι αυτός που διεξάγεται στο πλαίσιο του Copa del Rey ανάμεσα σε Χιρόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Ο συγκεκριμένος αγώνας, μεταξύ άλλων, συμμετέχει και σε μια προσφορά που υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο των παρολί που θα τοποθετήσουν όσοι παίχτες συμπεριλάβουν τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στο δελτίο τους.

Αναλυτικότερα, η Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει τα χαμένα παρολί που θα συμπεριλαμβάνουν και τον αγώνα ανάμεσα σε Χιρόνα και Ρεάλ Μαδρίτης, αρκεί να καλυφθούν κάποιες προϋποθέσεις, όχι μόνο στοιχηματικές, αλλά και αγωνιστικές.

 

Οι προϋποθέσεις που πρέπει να καλυφθούν για την προσφορά

Αρχικά, οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά και να μειώσουν το ρίσκο των παρολί τους θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να συμπεριλαμβάνει και τον αγώνα ανάμεσα σε Χιρόνα και Ρεάλ και να αποτελείται από προβλέψεις στην αγορά του 1Χ2. Το συγκεκριμένο στοίχημα, τέλος, θα πρέπει να τοποθετηθεί πριν την έναρξη των αγώνων που αφορά.

Έπειτα, οι παίχτες θα πρέπει να στείλουν στην Goalbet ένα μήνυμα που να αναφέρει το ID του δελτίου τους και να περιμένουν να διευθετηθούν τα στοιχήματά τους. Ωστόσο, απομένει μία ακόμη προϋπόθεση, που θα πρέπει να καλυφθεί στη διάρκεια του Χιρόνα-Ρεάλ: να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα ο Κριστιάν Στουανί ή ο Καρίμ Μπενζεμά. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, θα ενεργοποιηθεί πλήρως η προσφορά της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα χρήματα

Εφόσον καλυφθούν οι παραπάνω προϋποθέσεις, οι παίχτες που θα έχουν συμμετάσχει με επιτυχία στην προσφορά και έχουν χάσει θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση θα καλύπτει το 100% των χαμένων χρημάτων τους, έως ένα προκαθορισμένο όριο, και θα έχει τη μορφή πριμ. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet, προτού απελευθερωθεί προς ανάληψη.

Ο επαναληπτικός αγώνας της Ρεάλ Μαδρίτης με την Χιρόνα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το πρόγραμμα στις στοιχηματικές εταιρίες πόσο μάλιστα από την Goalbet. Άλλωστε και στον πρώτο αγώνα είχε ανακοινώσει παρολί μειωμένου ρίσκου για τα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία