Πριμ στα κέρδη των παρολί από τη Betshop

Όσοι επισκεφτούν την ιστοσελίδα της στοιχηματικής εταιρείας Betshop κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα δουν δεκάδες επιλογές, ειδικά στο ποδόσφαιρο. Τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης επιστρέφουν ήδη από την Παρασκευή και θα κορυφωθούν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Τόσες πολλές επιλογές αποτελούν ιδανική ευκαιρία για την τοποθέτηση παρολί στους αγώνες ποδοσφαίρου των επόμενων ημερών. Και πολλά μέλη της Betshop θα εκμεταλλευτούν την ευκαιρία, διεκδικώντας παράλληλα ακόμη περισσότερα κέρδη, χάρη στην προσφορά της στοιχηματικής εταιρείας.

 

Αύξηση έως και 200% στα κέρδη

Βέβαια, για να διεκδικήσουν τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η Betshop, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν παρολί και να προβλέψουν σωστά σε κάθε σημείο. Με αυτόν τον τρόπο, θα καταφέρουν να αυξήσουν τα κέρδη τους, χάρη στην πρόσθεση ενός πριμ. Το εν λόγω πριμ ξεκινά από το 10%, για παρολί τεσσάρων σημείων και μπορεί να καταλήξει στο 200%, για παρολί 30 και άνω σημείων!

Για παράδειγμα, αν κάποιος τοποθετήσει ένα παρολί με πέντε σημεία, θα αυξήσει τα κέρδη του κατά 15%, αν τοποθετήσει ένα με 10 σημεία, θα τα αυξήσει κατά 45% και, αν τοποθετήσει ένα με 20 σημεία, θα τα αυξήσει κατά 100%. Όλα, όμως, εξαρτώνται από τις προβλέψεις του και το αν θα καλύψει τους όρους της προσφοράς.

 

Οι όροι της προσφοράς

Για να δικαιούνται το πριμ, οι παίχτες θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί. Στην προσφορά συμμετέχουν μόνο τα απλά και όχι τα συστήματα, καθώς και μόνον όσα τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Επιπλέον, μπορούν να αφορούν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, σε οποιαδήποτε αγορά και σε οποιοδήποτε σημείο, αρκεί κάθε σημείο να συνοδεύεται από απόδοση 1.35 και άνω. Και, όπως είναι φυσικό, το παρολί θα πρέπει να αποτελείται από 100% σωστές προβλέψεις, προκειμένου να αποφέρει οποιοδήποτε κέρδος και να ενισχυθεί με το πριμ.

 

Άμεσα διαθέσιμο για ανάληψη

Το μεγάλο πλεονέκτημα στην προσφορά της Betshop η οποία ανήκει και στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος, τέλος, είναι το γεγονός ότι υπόσχεται ένα πριμ με τη μορφή μετρητών! Αυτό σημαίνει ότι, μόλις τα κέρδη και το πριμ μεταφερθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων θα είναι άμεσα διαθέσιμα για στοιχηματισμό ή για ανάληψη. Σε αντίθεση με άλλου είδους προσφορές, οι παίχτες που θα κερδίσουν δε θα είναι αναγκασμένοι να προχωρήσουν σε τζιράρισμα της αξίας του πριμ, προκειμένου να το απελευθερώσουν.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία