Δύο προσφορές για το Παναθηναϊκός-Φενερμπαχτσέ

Οι λάτρεις του μπάσκετ και οι παίχτες του online στοιχήματος έχουν πολλούς λόγους να στρέψουν απόψε τα βλέμματά τους στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τη Φενερμπαχτσέ, στο πλαίσιο της Euroleague. Πρώτα απ' όλα, πρόκειται για δύο από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, οπότε το θέαμα και οι συγκινήσεις είναι δεδομένα. Επιπλέον, ο αγώνας σηματοδοτεί την επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά με την ιδιότητα του προπονητή της αντίπαλης ομάδας. Και τέλος, οι παίχτες του online στοιχήματος μπορούν να εκμεταλλευτούν κάποιες προσφορές που τους παρέχουν οι στοιχηματικές εταιρίες και έτσι θα αυξήσουν σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό τα κέρδη τους.

 

Δύο από τις προσφορές που ξεχωρίζουν μπορούν να βρεθούν στον Stoiximan και στη Sportingbet αντίστοιχα. Και οι δύο απαιτούν μια σωστή πρόβλεψη από τους παίχτες, προκειμένου να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη.

 

Αναλυτικότερα, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος Stoiximan θα διαπιστώσουν πως οι υπεύθυνοι  διατηρούν μηδενική γκανιότα στην αγορά του τελικού αποτελέσματος του αγώνα. Αυτό σημαίνει πως όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στο νικητή θα δουν ελαφρώς αυξημένες αποδόσεις και θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη. Όπως και κάθε άλλη προσφορά με 0% γκανιότα, μάλιστα, η συγκεκριμένη δε συνοδεύεται από όρους και προϋποθέσεις και το μόνο που απαιτεί είναι μια σωστή πρόβλεψη στην αγορά του τελικού αποτελέσματος, πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Πριν την έναρξη του αγώνα θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους και τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet, εφόσον επιθυμούν να διεκδικήσουν το μπόνους 5% που ανακοινώθηκε. Το συγκεκριμένο bonus αφορά στα κέρδη που θα προκύψουν και, προκειμένου να το διεκδικήσουν οι παίχτες, θα πρέπει να συμπεριλάβουν τουλάχιστον μια στοιχηματική αγορά του αποψινού αγώνα στο δελτίο τους. Αν κερδίσουν, θα λάβουν όχι μόνο τα κέρδη τους, αλλά και ένα bonus ίσο με το 5% της αξίας τους.

 

Στην προσφορά της Sportingbet, τέλος, συμμετέχουν όλες οι στοιχηματικές αγορές του αγώνα, εκτός από αυτές του live στοιχήματος, αλλά και τα παρολί. Προκειμένου να μπορεί, όμως, κάποιος παίχτης να διεκδικήσει το στοιχηματικό μπόνους με παρολί, θα πρέπει όλοι οι αγώνες να διεξάγονται σήμερα και να ολοκληρώνονται έως τα μεσάνυχτα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία