Προσφορά σε αγώνες ποδοσφαιρου και μπάσκετ από την Sportingbet

Η ιστοσελίδα στοιχήματος Sportingbet φροντιζει να ανακοινώνει συμφέρουσες προσφορές για τα μέλη της σε καθημερινή βάση, δίνοντάς τους την ευκαιρία είτε να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη είτε να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο. Δύο τέτοιες προσφορές ισχύουν και σήμερα, με την καθεμία να αφορά σε διαφορετικό άθλημα και διαφορετική διοργάνωση.

 

Αναλυτικότερα, οι σημερινές προσφορές αφορούν στη Euroleague στο μπάσκετ και στην Primera Division στο ποδόσφαιρο, με τους παίχτες που θα επιλέξουν συγκεκριμένους αγώνες να αποκτούν την ευκαιρία να προσδώσουν αυξημένη αξία στα στοιχήματά τους.

 

Ο πρώτος αγώνας που συμμετέχει στο σημερινό πρόγραμμα προσφορών της Sportingbet είναι αυτός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ούνιξ Καζάν, στο πλαίσιο της Euroleague. Όσοι στοιχηματίσουν σε αυτόν θα εξασφαλίσουν ένα μπόνους 5%, το οποίο θα προσθέσουν στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματός τους. Στην προσφορά συμμετέχουν μόνον όσα στοιχήματα τοποθετηθούν σε αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα, καθώς και τα παρολί. Όσοι, όμως, τοποθετήσουν παρολί θα πρέπει να συμπεριλάβουν μόνον αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Ο δεύτερος αγώνας που συνοδεύεται σήμερα από προσφορά είναι αυτός ανάμεσα σε Λας Πάλμας και Σοσιεδάδ, στο πλαίσιο της Primera Division. Σε αυτόν, οι παίχτες μπορούν να εξασφαλίσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Και εδώ, όμως, θα πρέπει να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ θα πρέπει να επιλέξουν μία από τις παρακάτω αγορές: το ακριβές σκορ, το νικητής αγώνα και over/under, το σκορ πρώτου ημιχρόνου, το σκορ δεύτερου ημιχρόνου και το λεπτό πρώτου γκολ. Παράλληλα, για να πραγματοποιηθεί η επιστροφή, θα πρέπει να καταλογιστεί τουλάχιστον ένα πέναλτι στον αγώνα.

 

Όσοι κερδίσουν χρήματα μέσω μίας προσφοράς, τέλος, θα πρέπει να κάνουν υπομονή έως την επόμενη εργάσιμη ημέρα, προκειμένου να πιστωθούν στον λογαριασμό τους. Τα χρήματα, μάλιστα, θα έχουν τη μορφή bonus και θα απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Η Sportingbet ιδρύθηκε το 1998 και είναι από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες στοιχημάτων του χώρου λειτουργώντας νόμιμα σε 200 χώρες.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία