Διπλή προσφορά στο Champions League από την Sportingbet

Το σημερινό πρόγραμμα στο ποδόσφαιρο παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς – μετά από αρκετές ημέρες “ηρεμίας” φέρνει αντιμέτωπες ομάδες της Ευρώπης, στο πλαίσιο του Champions League. Αναλυτικότερα, στις 21:30, η Ροστόφ αντιμετωπίζει την Άντερλεχτ, ενώ στις 21:45, ο Άγιαξ υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Οι δύο αυτοί αγώνες είναι διαθέσιμοι προς στοιχηματισμό στην ιστοσελίδα στοιχημάτων Sportingbet, ενώ παράλληλα συμμετέχουν και στη διπλή προσφορά που ανακοίνωσαν για σήμερα οι υπεύθυνοι.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται αύξηση των κερδών που θα εξασφαλίσουν όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα του Άγιαξ με τον ΠΑΟΚ και επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Ροστόφ με την Άντερλεχτ.

 

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στο Άγιαξ-ΠΑΟΚ θα έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν ένα μπόνους στα κέρδη τους. Η Sportingbet υπόσχεται να προσθέσει ένα bonus 5% στα κέρδη κάθε νικητήριου στοιχήματος που θα τοποθετηθεί σε οποιαδήποτε αγορά του αγώνα, πριν την έναρξή του (τα στοιχήματα στη live πλατφόρμα δε συμμετέχουν στην προσφορά). Παράλληλα, κάθε παίχτης μπορεί να διεκδικήσει το bonus, τοποθετώντας και παρολί. Ωστόσο, είναι απαραίτητο σε αυτή την περίπτωση το παρολί να αποτελείται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται σήμερα, έως τα μεσάνυχτα.

 

Από την άλλη, όσοι στοιχηματίσουν στο Ροστόφ-Άντερλεχτ μπορούν να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων. Η Sportingbet επιστρέφει έως και 100 ευρώ σε όσους παίχτες επιλέξουν συγκεκριμένες αγορές και τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους πριν την έναρξη του αγώνα, υπό την προϋπόθεση να καταλογιστεί έστω ένα πέναλτι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αν το σενάριο αυτό δεν επαληθευθεί, η προσφορά θα ακυρωθεί. Αν, όμως, επαληθευθεί, θα λάβουν επιστροφή των χαμένων χρημάτων τους όσοι θα έχουν στοιχηματίσει στις εξής αγορές: ακριβές σκορ, νικητής αγώνα και over/under, σκορ πρώτου ημιχρόνου, σκορ δεύτερου ημιχρόνου και λεπτό πρώτου γκολ.

 

Τα χρήματα  που θα εξασφαλίσουν οι παίχτες χάρη στη διπλή προσφορά της Sportingbet θα έχουν τη μορφή ,μπόνους. Αυτό σημαίνει πως απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και μαζί με την χώρα μας λειτουργεί σε άλλες 200 χώρες με αριθμό πελατών να ξεπερνάει τα 2.5 εκατομμύρια.

 

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία