Νυρεμβέργη-Σάλκε με 0% γκανιότα στην Championsbet

Ένας από τους αγώνες ποδοσφαίρου που ξεχωρίζουν στο σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα είναι αυτός που διεξάγεται απόψε στις 21:45 ανάμεσα σε Νυρεμβέργη και Σάλκε, στο πλαίσιο του γερμανικού Κυπέλλου DFB. O αγώνας παρουσιάζει αρκετό στοιχηματικό ενδιαφέρον, το οποίο έρχεται να αυξηθεί ακόμη περισσότερο, χάρη στην προσφορά που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχήματος Championsbet. Πρόκειται, βέβαια, για την καθημερινή προσφορά της 0% γκανιότας, η οποία δίνει μια νέα πνοή ενδιαφέροντος σε μια ήδη ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.

 

Χάρη στη συγκεκριμένη προσφορά, άλλωστε, οι παίχτες μπορούν να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη με τις προβλέψεις τους, αρκεί να στοιχηματίσουν στην αγορά του 1Χ2 στο Νυρεμβέργη-Σάλκε. Η προσφορά της 0% γκανιότας, άλλωστε, ευθύνεται για την αύξηση των αποδόσεων στα τρία σημεία της αγοράς, μέσω της εξάλειψης της προμήθειας που διατηρεί κανονικά η Championsbet. Χωρίς την προμήθεια του bookmaker, οι αποδόσεις στο 1Χ2 του αγώνα δε μειώθηκαν και παραμένουν σε υψηλότερα επίπεδα, υποσχόμενες αυξημένα κέρδη.

 

Τα κέρδη που μπορούν να διεκδικήσουν οι παίχτες, βέβαια, εξαρτώνται κατά μεγάλο βαθμό από το ύψος των αποδόσεων. Και στην Championsbet αυτές έχουν ως εξής: 4.20 για νίκη της Νυρεμβέργης, 3.95 για ισοπαλία και 1.96 για νίκη της Σάλκε. Οι αποδόσεις κυμαίνονται σε υψηλότερα επίπεδα από τις αντίστοιχες του ανταγωνισμού, καθώς οι υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων διατηρούν κατά κανόνα κανονικά γκανιότα και έχουν μειώσει ελαφρώς τις δικές τους.

 

Η προσφορά, τέλος, καλεί τους παίχτες απλά να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους στην αγορά του 1Χ2 στο Νυρεμβέργη-Σάλκε. Η τοποθέτηση, όμως, θα πρέπει να γίνει πριν την έναρξη του αγώνα, στις 21:45. Επιπλέον, για να δικαιούνται τα αυξημένα κέρδη που υπόσχεται η προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να προβλέψουν σωστά το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Στο πλαίσιο του DFB διεξήχθη και ο χτεσινός αγώνας ανάμεσα σε Γκλάντμπαχ και Στουτγάρδης τον οποίο προσέφερε η Championsbet με μιδενική γκανιότα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Championsbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία