Αυξημένα κέρδη στα παρολί της Mybet

Αυτή την Κυριακή, 5 Μαρτίου, οι παίχτες που στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο θα έχουν δεκάδες επιλογές, προκειμένου να στοιχηματίσουν σε αγώνες ποδοσφαίρου και να διεκδικήσουν μιρκότερα ή μεγαλύτερα κέρδη. Άλλωστε, τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης θα είναι σε πλήρη εξέλιξη και πολλές από τις κορυφαίες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου θα έρθουν αντιμέτωπες σε μια σειρά αγώνων που θα παρουσιάζουν αρκετές ευκαιρίες.

Πολλοί παίχτες, μάλιστα, στη Mybet και σε άλλες στοιχηματικές εταιρίες, θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, συνδυάζοντας τις επιλογές τους σε παρολί. Με ένα παρολί, άλλωστε, αυξάνεται μεν το ρίσκο, αλλά ταυτόχρονα αυξάνονται και τα πιθανά κέρδη, αφού οι αποδόσεις κάθε σημείου πολλαπλασιάζονται μεταξύ τους. Όσοι, μάλιστα, τοποθετήσουν παρολί στους αγώνες της Κυριακής μέσω της Mybet θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ακόμη μεγαλύτερη αύξηση των κερδών τους, χάρη στη νέα προσφορά της ιστοσελίδας.

 

Κέρδη συν 10%

Όσοι τοποθετήσουν παρολί την Κυριακή στη νόμιμη ιστοσελίδα στοιχημάτων Mybet θα έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα πιθανά τους κέρδη κατά 10%. Η Mybet υπόσχεται να αυξήσει τα κέρδη που θα προκύψουν, αρκεί τα μέλη της να ακολουθήσουν τις οδηγίες της προσφοράς. Σύμφωνα με αυτές, θα πρέπει να στοιχηματίσουν αποκλειστικά σε αγώνες ποδοσφαίρου της Κυριακής 5 Μαρτίου και να σχηματίσουν παρολί με τα στοιχήματά τους. Τα παρολί αυτά θα πρέπει να αποτελούνται από τρία διαφορετικά γεγονότα της ίδιας ημέρας και θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα (τα live στοιχήματα δε συμμετέχουν στην προσφορά). Επιπλέον, μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε αγορά των αγώνων, αρκεί η κάθε απόδοση να φτάνει το 1.70.

Εφόσον τοποθετήσουν τα απαραίτητα παρολί και κερδίσουν (βασική προϋπόθεση), τα κέρδη που θα εξασφαλίσουν θα αυξηθούν κατά 10%, χάρη στην προσφορά της Mybet. Αυτό σημαίνει ότι οι παίχτες θα έχουν εξασφαλίσει περισσότερα κέρδη, χωρίς να έχουν αντιμετωπίσει περισσότερο ρίσκο.

 

Οι επιλογές της ημέρας

Φυσικά, την Κυριακή, οι επιλογές που θα έχουν στη διάθεσή τους όσοι θέλουν να εκμεταλλευτούν την προσφορά της Mybet είναι πολλές, καθώς θα διεξάγονται κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, όπως η αγγλική Premier League, η γερμανική Bundesliga, η ιταλική Serie, η γαλλική Ligue 1 και η ισπανική Primera Division. Παράλληλα, θα διεξάγονται και αγώνες μικρότερων πρωταθλημάτων, όπως το ρωσικό, το ολλανδικό και, φυσικά, το ελληνικό. Οι επιλογές είναι πολλές και όσοι εκμεταλλευτούν την προσφορά της Mybet θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ακόμη περισσότερα κέρδη.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία