Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός με 5% bonus στη Sportingbet

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε στις 19:45, σε έναν αγώνα που μπορεί να κρίνει τον φετινό πρωταθλητή στη Basket League, και η εταιρία στοιχήματος Sportingbet δίνει την ευκαιρία στα μέλη της να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας στο νικητή ή σε οποιαδήποτε άλλη αγορά του αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, όσοι συμπεριλάβουν τουλάχιστον μία αγορά του αγώνα στο δελτίο τους, θα λάβουν 5% μπόνους επί των κερδών που ενδεχομένως προκύψουν. Το ίδιο θα συμβεί και στην περίπτωση ενός παρολί, αρκεί να είναι κερδοφόρο και όλοι οι αγώνες να διευθετηθούν την ίδια ημέρα (Κυριακή 1η Ιουνίου).

Η Sportingbet λειτουργεί με νόμιμη άδεια στην Ελλάδα και θεωρείται μία από τις γνωστές αλλά και αξιόπιστες εταιρίες στοιχημάτων σε όλο τον κόσμο.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 
 

 

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία