Προσφορά στο Ουτρέχτη-Χέρακλες από την ιστοσελίδα στοιχημάτων Goalbet

Όσο υπάρχει ακόμη και η υποψία κορυφαίων αγώνων ποδοσφαίρου στο καθημερινό πρόγραμμα, η Goalbet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, θα συνεχίσει, όχι μόνο να τους καλύπτει στοιχηματικά, αλλά και να ανακοινώνει προσφορές για τα μέλη της, που μπορούν να τους αποφέρουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Μια τέτοια προσφορά ανακοινώθηκε και σήμερα και μπορούν να την εκμεταλλευτούν όσοι τοποθετήσουν συγκεκριμένα παρολί και περιλάβουν έναν επιλεγμένο αγώνα: αυτόν του ολλανδικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ουτρέχτη και Χέρακλες.

Χάρη στη σημερινή προσφορά, όσοι τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και καλύψουν στο έπακρο τις απαιτήσεις της προσφοράς θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κέρδη με μειωμένο ρίσκο. Εφόσον χάσουν υπό προϋποθέσεις, άλλωστε, θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα.

 

Ποιοι συμμετέχουν στη σημερινή προσφορά της Goalbet;

Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στη σημερινή προσφορά, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχημάτων Goalbet θα πρέπει να τοποθετήσουν πρώτα τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα. Θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί που να περιέχει τον αγώνα ανάμεσα σε Ουτρέχτη και Χέρακλες και να στοιχηματίσουν αποκλειστικά στην αγορά του 1Χ2, στο pre-game. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχουν καλύψει την πρώτη προϋπόθεση της προσφοράς.

Το επόμενο βήμα θα είναι να ενημερώσουν την Goalbet, στέλνοντας το ID του δελτίου τους. Και, τέλος, θα πρέπει να περιμένουν να επαληθευθεί το σενάριο που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι για την εξέλιξη του αγώνα. Το σενάριο αυτό λέει ότι το πρώτο γκολ της αναμέτρησης θα πετύχει ή ο Τζιράνο Κερκ ή ο Αντριάν Νταλμάου και μόνο σε αυτή την περίπτωση θα ενεργοποιηθεί πλήρως η προσφορά, αποζημιώνοντας τα χαμένα παρολί στοιχήματα.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Η αποζημίωση που θα δικαιούνται όσοι παίχτες έχουν καλύψει στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα ισούται με την αξία του χαμένου παρολί έως ένα προκαθορισμένο όριο. Επιπλέον, θα έχει τη μορφή πριμ και θα απελευθερωθεί προς ανάληψη, μόνο αφότου καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιραρίσματος της Goalbet.

Να σημειώσοουμε πως για σήμερα η Goalbet έχει επιλέξει για τα μέλη της τον αγώνα Σεντ Πάτρικς-Ντέρι για την προσφορά της 0% γκανιότας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία