Επανέρχεται το bonus στα παρολί της Sportingbet

Καθ’ όλη τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν, η ιστοσελίδα στοιχήματος Sportingbet έδινε στα μέλη της τη δυνατότητα να αυξήσουν τα κέρδη των παρολί τους, μέσω μιας προσφοράς που είχε ανακοινώσει για το ποδόσφαιρο. Η συγκεκριμένη προσφορά υποσχόταν μπόνους από 5% έως 100%, αλλά η ολοκλήρωση των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων ανά την Ευρώπη έφερε και το τέλος της, καθώς ίσχυε για συγκεκριμένα πρωταθλήματα και διοργανώσεις.

 

Με την επιστροφή κάποιων από τις διοργανώσεις όμως (τα προκριματικά του Champions League και του Europa League), επανέρχεται και η προσφορά της Sportingbet, η οποία υπόσχεται να αυξήσει τα κέρδη όσων παιχτών τοποθετούν παρολί!
 

Η συγκεκριμένη προσφορά, λοιπόν, ισχύει προς το παρόν αποκλειστικά για τους προκριματικούς αγώνες των Champions League και Europa League, αλλά με την έναρξη των υπολοίπων διοργανώσεων (όπως η ελληνική Σούπερ Λίγκα και η αγγλική Premier League) θα επεκταθεί ακόμη περισσότερο.

 

Για να την εκμεταλλευτούν, πάντως, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί τουλάχιστον τριών σημείων, εκ των οποίων το ένα τουλάχιστον πρέπει να αφορά στους αγώνες των δύο διοργανώσεων. Κάθε σημείο, επίσης, πρέπει να συνοδεύεται από απόδοση 1.50, ενώ θα πρέπει να περιλαμβάνεται τουλάχιστον ένα στοίχημα σε μία από τις παρακάτω αγορές: 1Χ2, over/under και gg/ng. Τέλος, κάθε στοίχημα του παρολί θα πρέπει να έχει τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Όσοι, λοιπόν, τοποθετήσουν τέτοια παρολί και κερδίσουν θα δουν τα κέρδη τους να αυξάνονται, χάρη στο μπόνους που υπόσχεται η προσφορά. Το bonus αυτό ξεκινά από το 5% (για παρολί τριών σημείων) και αυξάνεται ανάλογα με τον αριθμό επιλογών – για παράδειγμα, ένα νικητήριο παρολί πέντε σημείων δικαιούται bonus 10%, ένα παρολί 10 σημείων bonus 60% και ένα παρολί 14 σημείων bonus 100%.

 

Τα χρήματα του μπόνους που θα λάβει κάθε παίχτης δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφότου τζιραριστεί η αξία τους επί πέντε φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet με απόδοση 1.50 και άνω.

 

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος, ιδρύθηκε το 1998 και έχει εξελιχτεί σε μία από τις πιο γνωστές του χώρου.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία