Στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet: Παρολί μειωμένου ρίσκου στο Μπαρτσελόνα-Λεγκανές

Ένας από τους αγώνες ποδοσφαίρου που αναμένεται να συγκεντρώσουν σήμερα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στις εταιρίες στοιχημάτων είναι αυτός ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Λεγκανές, που διεξάγεται στο πλαίσιο του ισπανικού Copa del Rey. Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι διαθέσιμος και στην στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet και συνοδεύεται από μία προσφορά που υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο επιλεγμένων παρολί στοιχημάτων που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στον αγώνα.

Αναλυτικότερα, η σημερινή προσφορά της Goalbet υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο όσων τοποθετήσουν ένα παρολί στοίχημα και συμπεριλάβουν το Μπαρτσελόνα-Λεγκανές, αρκεί να επαληθευθεί το σενάριο για τον σκόρερ του πρώτου γκολ του αγώνα.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στη σημερινή προσφορά της Goalbet θα πρέπει αρχικά να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με οποιονδήποτε αριθμό σημείων, αρκεί ένα από αυτά να αφορά στον αγώνα ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Λεγκανές. Επιπλέον, κάθε σημείο του παρολί θα πρέπει να αφορά στο pre-game του αγώνα, αλλά και να περιέχει προβλέψεις για την αγορά του 1Χ2 (εξαιρείται ο αγώνας Κυπέλλου Γαλλίας Νις-Λυών που προσφέρεραι με 0% γκανιότα).

Οι παίχτες που θα τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί στοίχημα, τέλος, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet για τη συμμετοχή τους στην προσφορά, στέλνοντας το ID του δελτίου τους. Με αυτόν τον τρόπο, το ρίσκο που θα αντιμετωπίσουν θα είναι μειωμένο, αφού αν χάσουν, θα μπορέσουν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, υπό έναν ακόμη βασικό όρο: να σκοράρει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης ή ο Αντουάν Γκριεζμάν ή ο Μάρτιν Μπρεϊθγουέιτ.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Εφόσον καλυφθούν όλοι οι παραπάνω όροι της προσφοράς, η ιστοσελίδα στοιχήματος Goalbet θα αποζημιώσει τα χαμένα παρολί. Οι παίχτες που θα έχουν συμμετάσχει στην προσφορά και έχουν χάσει θα εξασφαλίσουν μια αποζημίωση, η οποία θα έχει αξία ίση με του χαμένου ποσού, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Επιπλέον, θα έχει τη μορφή πριμ, γεγονός που σημαίνει ότι θα απαιτείται το τζιράρισμα της αξίας των χρημάτων, προκειμένου να απελευθερωθούν προς ανάληψη.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία