Δύο προσφορές της Sportingbet για το Champions League

Η αποψινή βραδιά περιλαμβάνει δύο άκρως ενδιαφέροντες ποδοσφαιρικούς αγώνες, στο πλαίσιο του Champions League, της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στον κόσμο. Πρόκειται για τους αγώνες ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Μάντσεστερ Σίτι και ανάμεσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης και τη Γαλατασαράι, δύο ντέρμπι που αναμένεται να προσφέρουν θέαμα, συγκινήσεις και, φυσικά, κέρδη σε όσους τοποθετήσουν σωστές προβλέψεις στο online στοίχημα.


Παράλληλα, οι δύο αποψινοί αγώνες του Champions League αποτελούν μια εξαιρετική αφορμή για την νόμιμη εταιρία στοιχήματος Sportingbet, προκειμένου να ανακοινώσει δύο ακόμη προσφορές. Πρόκειται για ένα μπόνους  5% και για μια επιστροφή χρημάτων που μπορούν να διεκδικήσουν όσοι στοιχηματίσουν στα δύο αποψινά ντέρμπι.

 

Αναλυτικότερα, όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα ανάμεσα σε Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι θα μπορούν να προσθέσουν ένα bonus 5% στα κέρδη τους. Το στοιχηματικό μπόνους θα δικαιούται κάθε παίχτης που θα τοποθετήσει τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα που κλείνουν πριν την έναρξή του. Κάθε παίχτης, μάλιστα, μπορεί να τοποθετήσει και κάποιο παρολί, αρκεί να περιλαμβάνει κάποιο σημείο του συγκεκριμένου αγώνα και σημεία αγώνα που διευθετούνται σήμερα, έως και τα μεσάνυχτα.

 

Όσοι, από την άλλη, επιλέξουν να στοιχηματίσουν στον αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης με τη Γαλατασαράι, θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιστροφή των χρημάτων τους, αν η πρόβλεψή τους είναι λανθασμένη. Την επιστροφή θα δικαιούνται όσοι στοιχηματίσουν στις αγορές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου και του λεπτού πρώτου γκολ. Για να πραγματοποιηθεί, όμως, η επιστροφή, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει του Αντουάν Γκριεζμάν της Ατλέτικο να σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. Το ποσό της επιστροφής, τέλος, μπορεί να φτάσει έως και στα 100 ευρώ.

 

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν από τις δύο προσφορές τα μέλη της Sportingbet  θα πιστωθούν στους λογαριασμούς τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα και θα έχουν τη μορφή μπόνους. Αυτό σημαίνει πως δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη και πως απαιτείται τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Χτες η Sportingbet ανακοίνωσε δύο προσφορές στον αγώνα της Μπάγερν με τον Ολυμπιακό στα πλαίσια του Champion League.

Η Sportingbet είναι από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και εκτός από μεγάλη ποικιλία σε στοιχήματα προσφέρει και πολλά παιχνίδια στα μέλη της όπως καζίνο,πόκερ,τάβλι και άλλα.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία