Προσφορές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ από την Sportingbet

Όσοι παίχτες επιθυμούν να στοιχηματίσουν σήμερα σε ποδόσφαιρο ή μπάσκετ θα βρουν σίγουρα τουλάχιστον μία επιλογή της αρεσκείας τους. Εξάλλου, το σημερινό αγωνιστικό πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, αγώνες στο πλαίσιο της Bundesliga στο ποδόσφαιρο και αγώνες της Euroleague στο μπάσκετ.

 

Δύο από αυτούς τους αγώνες, μάλιστα, βρίσκονται σε περίοπτη θέση, όχι μόνο στις προτιμήσεις των παιχτών, αλλά και στο πρόγραμμα προσφορών της Sportingbet. Η ιστοσελίδα του online στοιχήματος ανακοίνωσε δύο προσφορές για δύο αντίστοιχους αγώνες.

 

Όσοι, λοιπόν, στοιχηματίσουν στον ποδοσφαιρικό αγώνα της Χέρτα με τη Σάλκε θα διεκδικήσουν ένα μπόνους 5% για κάθε νικητήριο στοίχημα που θα τοποθετήσουν πριν την έναρξη του αγώνα, σε οποιαδήποτε από τις διαθέσιμες αγορές. Οι παίχτες μπορούν επίσης να σχηματίσουν κάποιο παρολί – εφόσον αποτελείται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται σήμερα, θα εξασφαλίσουν το bonus.

 

Όσοι, από την άλλη, στοιχηματίσουν στον αγώνα μπάσκετ του Ερυθρού Αστέρα με τον Παναθηναϊκό θα δικαιούνται επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων. Η επιστροφή θα πραγματοποιηθεί μόνον υπό την προϋπόθεση ότι ο Ραντούλιτσα θα πετύχει τουλάχιστον 15 πόντους στον αγώνα και αφορά στις εξής στοιχηματικές αγορές: χάντικαπ αγώνα, χάντικαπ ημιχρόνου και χάντικαπ πρώτης περιόδου. Το ποσό της επιστροφής, τέλος, μπορεί να αγγίξει έως και τα 100 ευρώ.

 

Όσοι, τέλος, εκμεταλλευτούν τις προσφορές της Sportingbet θα λάβουν τα χρήματα που δικαιούνται (μπόνους ή επιστροφή) την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Τα χρήματα αυτά, όμως, δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, καθώς θα έχουν τη μορφή bonus. Αυτό σημαίνει ότι, προκειμένου να απελευθερωθούν, θα πρέπει να τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα της Sportingbet με απόδοση 1.50 και άνω.

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε χτες για την Euroleague με την Μπάμπεργκ και η Sportingbet ανακοίνωσε επιστροφή χρημάτων στα μέλη της μαζί με ένα μπόνους στα κέρδη για τον αγώνα Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος ιδρύθηκε το 1998 και είναι από τις πιο γνωστές αλλά και αξιόπιστες του χώρου.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία