Δύο προσφορές στο Λέστερ – Μάντσεστερ Σίτι από την Sportingbet

Κάθε μέλος της εταιρίας στοιχήματος Sportingbet που τοποθετεί οποιοδήποτε στοίχημα σε έναν αγώνα ποδοσφαίρου (ή σε άλλα αθλήματα) έχει πρώτα απ’ όλα στο μυαλό του το πώς θα κατορθώσει να αυξήσει την αξία του στοιχήματός του, είτε αυξάνοντας τα κέρδη που διεκδικεί (χωρίς να μειώσει τις πιθανότητες νίκης του) είτε μειώνοντας το ρίσκο που συνοδεύει τις προβλέψεις του. Σήμερα, στην Sportingbet, οι παίχτες του στοιχήματος μπορούν να τα κατορθώσουν και τα δύο, χάρη στις δύο προσφορές που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι.

 

Αναλυτικότερα, πρόκειται για δύο προσφορές που αφορούν στον αποψινό αγώνα της Premier League ανάμεσα σε Λέστερ και Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος διεξάγεται στις 21:45. Για τον συγκεκριμένο αγώνα, η Sportingbet ανακοίνωσε δύο προσφορές: ένα μπόνους που θα προστεθεί στα κέρδη και μια επιστροφή χαμένων χρημάτων.

 

Το bonus έχει ύψος 5% και θα προστεθεί στα κέρδη που θα εξασφαλίσει κάθε παίχτης που θα τοποθετήσει τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα. Για να συμμετέχουν στην προσφορά, τα στοιχήματα θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη του αγώνα. Επιπλέον, μπορούν να είναι μονά ή παρολί, αρκεί στη δεύτερη περίπτωση να αποτελούνται αποκλειστικά από αγώνες που διευθετούνται σήμερα.

 

Η επιστροφή των χαμένων χρημάτων, από την άλλη, μπορεί να αγγίξει και τα 100 ευρώ και θα πραγματοποιηθεί μόνον αν επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Ντε Μπρούιν να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα. Εφόσον επαληθευθεί το σενάριο, θα λάβουν επιστροφή των χρημάτων τους όσοι έχασαν, στοιχηματίζοντας στις εξής αγορές, πριν την έναρξη του αγώνα: το ακριβές σκορ, το νικητή αγώνα και over/under, το σκορ πρώτου ημιχρόνου, το σκορ δεύτερου ημιχρόνου και το λεπτό πρώτου γκολ.

 

Τα χρήματα που θα εξασφαλίσουν από τις δύο προσφορές τα μέλη της Sportingbet θα έχουν τη μορφή μπόνους και δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφού τζιραριστεί η αξία τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα απόδοσης 1.50 και άνω.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και είναι και από τις πιο γνωστές μιας και εξυπηρετεί πελάτες σε 23 γλώσσες.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία