Προσφορά της Sportingbet για το Μάλαγα-Μπαρτσελόνα

Η Sportingbet αποτελεί μια από τις στοιχηματικές εταιρείες που έχει έντονα στραμμένο το βλέμμα της προς την Ιβηρική χερσόνησο και παρακολουθεί στενά το ισπανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα μέλη της να έχουν δεκάδες επιλογές, όσον αφορά στη La Liga, όχι μόνο στον τομέα των στοιχηματικών αγορών, αλλά και των προσφορών.

 

Για του λόγου το αληθές, ο αποψινός αγώνας ανάμεσα σε Μάλαγα και Μπαρτσελόνα βρίσκεται όχι μόνο στο πρόγραμμα του online και live στοιχήματος της Sportingbet, αλλά και σε αυτό των προσφορών της. Έτσι, τα μέλη της ιστοσελίδας στοιχήματος έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, στοιχηματίζοντας στον συγκεκριμένο αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet ανακοίνωσε πως τα κέρδη που θα προκύψουν από τα επιτυχημένα στοιχήματα στον συγκεκριμένο αγώνα (ο οποίος διεξάγεται στις 23:00) θα αυξηθούν κατά 5%, χάρη στο μπόνους που προορίζει για τα μέλη της. Οι παίχτες που επιθυμούν να διεκδικήσουν το συγκεκριμένο bonus δεν έχουν παρά να συμπεριλάβουν τουλάχιστον μια αγορά του αγώνα στο δελτίο τους, πριν την έναρξή του - κοινώς, στην προσφορά δε συμμετέχει το live στοίχημα.

 

Όσοι, λοιπόν, συμπεριλάβουν τουλάχιστον μια αγορά του Μάλαγα-Μπαρτσελόνα στο δελτίο τους και κερδίσουν θα λάβουν αυξημένα κέρδη κατά 5%. Μάλιστα, δεν είναι καν υποχρεωμένοι να στοιχηματίσουν αποκλειστικά στον συγκεκριμένο αγώνα ή να καταθέσουν ένα μονό στοίχημα. Ακόμη και όσοι σχηματίσουν παρολί, με ένα τουλάχιστον στοίχημα στον αγώνα, θα δουν τα κέρδη τους να αυξάνονται, εφόσον, βέβαια, κερδίσουν. Προκειμένου, όμως, ένα παρολί να συμμετάσχει στην προσφορά, θα πρέπει όλοι οι αγώνες που περιέχει να διευθετούνται έως απόψε τα μεσάνυχτα.

 

Το στοιχηματικό μπόνους, τέλος, θα πιστωθεί στο λογαριασμό των παιχτών, μαζί με τα κέρδη τους. Ενώ, όμως, οι παίχτες μπορούν να προχωρήσουν άμεσα σε ανάληψη των κερδών αυτών, το bonus συνοδεύεται από κάποιες προϋποθέσεις. Έτσι, προκειμένου να μπορεί κάποιος να προχωρήσει σε ανάληψή του, θα πρέπει πρώτα να τζιράρει την αξία του επί πέντε φορές, σε στοιχήματα απόδοσης 1.50 και άνω.

 

Ο αγώνας ανάμεσα σε Μάλαγα και Μπαρτσελόνα, λοιπόν, μπορεί να φέρει αυξημένα κέρδη στα μέλη της Sportingbet, αρκεί να προβλέψουν σωστά σε κάποια από τις στοιχηματικές αγορές της.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία