Εταιρία στοιχήματος Goalbet: Προσφορά για τις λευκές ισοπαλίες του Nations League

Για μία ακόμη φορά, τα μέλη της εταιρίας στοιχήματος Goalbet που θα τοποθετήσουν παρολί στοιχήματα στους αγώνες του Nations League, προκειμένου να συνδυάσουν τις επιλογές τους και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, θα έχουν να αντιμετωπίσουν μειωμένο ρίσκο, αρκεί να εκμεταλλευτούν τη νέα προσφορά που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει αποκλειστικά για τα παρολί στοιχήματα και εξασφαλίζει τους παίχτες στο ενδεχόμενο κάποιας λευκής ισοπαλίας.

Αναλυτικότερα, οι παίχτες που θα εκμεταλλευτούν την προσφορά και θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα θα μπορούν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση, στην περίπτωση που χάσουν τα χρήματά τους εξαιτίας μιας λευκής ισοπαλίας.

 

Πώς λειτουργεί η προσφορά της Goalbet;

Αρχικά, οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους αγώνες του Nations League, έως τις 21:45 το βράδυ. Τα στοιχήματα αυτά θα πρέπει να είναι παρολί και να αποτελούνται από τουλάχιστον τρία σημεία, που να αφορούν στην αγορά του 1Χ2. Τέλος, κάθε σημείο θα πρέπει να συνοδεύεται από απόδοση 1.50 και άνω. Έπειτα, θα πρέπει να ενημερώσουν το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Goalbet, αναφέροντας το ID του δελτίου τους.

Εφόσον τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί και εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να περιμένουν τις εξελίξεις στους αγώνες που επέλεξαν. Αν κάποιος από αυτούς λήξει με σκορ 0-0 και το παρολί διευθετηθεί ως χαμένο, τότε θα δικαιούνται την αποζημίωση της Goalbet.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα χρήματα

Η συγκεκριμένη αποζημίωση θα έχει ύψος; 100% επί του χαμένου ποσού, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Επιπλέον, θα έχει τη μορφή πριμ και, ενώ θα είναι διαθέσιμη από την πρώτη στιγμή για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, δε θα μπορεί να αναληφθεί, αφού απαιτείται πρώτα το τζιράρισμα της αξίας του επί τρεις φορές.

Τέλος για σήμερα η Goalbet που ανήκει μάλιστα στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας, προσφέρει τους αγώνες Πορτογαλία-Πολωνία και Σουηδία-Ρωσία με 0% γκανιότα για τα μέλη της.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία