Ο Rakitic… επιστρέφει χρήματα στη Netbet

Η Netbet ανακοίνωσε μια άκρως ενδιαφέρουσα προσφορά για τα μέλη της, η οποία αφορά στον αποψινό τελικό του Europa League, ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Μπενφίκα. Οι δύο ομάδες διασταυρώνουν απόψε, Τετάρτη 14 Μαΐου, τα ξίφη τους, προκειμένου να κερδίσουν το πολύτιμο τρόπαιο, και η μάχη αναμένεται αμφίρροπη – όχι μόνο στο γήπεδο, αλλά και στις περισσότερες online εταιρίες στοιχημάτων  του διαδικτύου.

 

Μία από αυτές, η ιστοσελίδα στοιχήματος Netbet, υπόσχεται επιστροφή χρημάτων σε στοιχήματα που αφορούν συγκεκριμένες αγορές – υπό μία βασική προϋπόθεση. Η προϋπόθεση αυτή αφορά στον άσο της Σεβίλλης, Ivan Rakitic. Στην περίπτωση, λοιπόν, που σκοράρει πρώτος στον αποψινό τελικό, κάποια από τα μέλη της Netbet δικαιούνται επιστροφή των χρημάτων που έχασαν. Πρόκειται για όσους στοιχημάτισαν στις αγορές του πρώτου και τελευταίου σκόρερ και του ακριβούς σκορ. Οι παραπάνω παίχτες, λοιπόν – αν, φυσικά, σκοράρει ο Ivan Rakitic – θα είναι σα να μην έχασαν ποτέ το στοίχημά τους.

 

Όσον αφορά στο ποσό της επιστροφής, αυτό θα αγγίζει το 100% των χαμένων χρημάτων, αρκεί αυτά να μην ξεπερνούν τα 20 ευρώ. Επιπλέον, μόλις οι παίχτες που έχασαν επιβεβαιώσουν ότι δικαιούνται την επιστροφή, δεν έχουν παρά να επικοινωνήσουν με e-mail (στο support@netbet.com) με τους υπεύθυνους και το ποσό της επιστροφής θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους εντός 48 ωρών, με τη μορφή bonus. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να τζιράρουν το ποσό επί τρεις φορές σε σημεία με απόδοση τουλάχιστον 1.60, προκειμένου να μπορέσουν να προχωρήσουν σε ανάληψή του.

 

Τα μέλη της Netbet, λοιπόν, έχουν έναν ακόμη λόγο να στοιχηματίσουν στον αποψινό τελικό. Ειδικά αν οι συγκεκριμένες αγορές αποτελούν από τις αγαπημένες τους, το μόνο που έχουν να κάνουν, σε περίπτωση που προέβλεψαν λανθασμένα, είναι να ευχηθούν να σκοράρει ο Κροάτης άσος της Σεβίλλης πρώτος, επιτρέποντάς τους να διεκδικήσουν την επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Netbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Netbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία