Μειωμένο ρίσκο στον τελικό του Champions League από την Interwetten

Το Σάββατο 3 Ιουνίου ολοκληρώνεται και η φετινή σεζόν της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο ποδόσφαιρο, με τον τελικό του Champions League ανάμεσα σε Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης. Ο αγώνας αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες στοιχήματα και όλα τους θα συνοδεύονται από λιγότερο ή περισσότερο ρίσκο.

Σε κάποιες περιπτώσεις, όμως, το ρίσκο θα είναι μειωμένο, χάρη σε σχετικές προσφορές που έχουν ανακοινώσει οι στοιχηματικές εταιρείες. Μια τέτοια προσφορά έχει ήδη ανακοινωθεί στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Interwetten και ασφαλίζει τα στοιχήματα των παιχτών έναντι στη λευκή ισοπαλία της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

 

Μειωμένο ρίσκο στο 0-0

Η στοιχηματική εταιρεία Interwetten έχει ανακοινώσει μερικές ημέρες πριν την ημερομηνία έναρξης του τελικού την προσφορά της και υπόσχεται μειωμένο ρίσκο στα στοιχήματα που θα τοποθετήσουν τα μέλη της πριν την έναρξη του τελικού. Αναλυτικότερα, η εταιρεία στοιχημάτων υπόσχεται να μην κρατήσει τα χρήματα που θα χάσουν όσα μέλη της προβλέψουν λάθος. Βέβαια, η βασική προϋπόθεση της προσφοράς είναι να λήξει ο αγώνας με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση, θα ενεργοποιηθεί η προσφορά και οι παίχτες δε θα χάσουν τα χρήματά τους.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν

Για να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην προσφορά, οι παίχτες θα πρέπει να δηλώσουν αρχικά συμμετοχή στην προσφορά, μία ημέρα πριν την έναρξη του τελικού του Champions League, και έπειτα να τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους. Τα στοιχήματα αυτά μπορούν  να έχουν οποιαδήποτε αξία, έως και 25 ευρώ, και να αφορούν σε οποιαδήποτε αγορά και σε οποιοδήποτε σημείο. Ωστόσο, θα πρέπει να είναι μονά και να έχουν τοποθετηθεί πριν την έναρξη του αγώνα.

Εφόσον ο αγώνας λήξει με σκορ 0-0 στην κανονική διάρκειά του, λοιπόν, όσοι χάσουν θα δουν τα χρήματά τους να επιστρέφουν στον λογαριασμό τους την επόμενη ημέρα. Και, μέσω αυτών των χρημάτων θα αποκτήσουν μια δεύτερη ευκαιρία στοιχηματισμού και διεκδίκησης κερδών.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία