Μειωμένο ρίσκο στο Champions League υπόσχεται η εταιρία στοιχήματος Interwetten

Η Interwetten ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας και ανανεώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα μία από τις δημοφιλέστερες προσφορές της και μειώνει το ρίσκο στοιχηματισμού σε επιλεγμένους αγώνες ποδοσφαίρου. Όπως είναι φυσικό, η νέα προσφορά αφορά σε αγώνες του Champions League, στους οποίους τα μέλη της μπορούν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο και να εξασφαλίσουν μια αποζημίωση, αν χάσουν και οι επιλεγμένοι αγώνες λήξουν με λευκή ισοπαλία.

Η προσφορά της εταιρίας στοιχήματος Interwetten ανανεώθηκε και πλέον περιλαμβάνει δύο αγώνες του Champions League που διεξάγονται στις 25 και 26 Φεβρουαρίου: αυτόν ανάμεσα σε Τσέλσι και Μπάγερν Μονάχου και αυτόν ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι.

 

Τι κερδίζουν οι παίχτες από την προσφορά;

Η συγκεκριμένη προσφορά καλεί τους παίχτες να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα σε έναν ή και στους δύο επιλεγμένους αγώνες και υπόσχεται να τους αποζημιώσει, σε περίπτωση που χάσουν, υπό την προϋπόθεση να λήξουν με σκορ 0-0. Οι παίχτες που θέλουν να στοιχηματίσουν με μειωμένο ρίσκο θα πρέπει αρχικά να δηλώσουν συμμετοχή στην προσφορά, μία ημέρα πριν την έναρξη κάθε αγώνα, και έπειτα να τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα.

Τα στοιχήματά τους θα πρέπει να αφορούν στους αγώνες που συμμετέχουν στην προσφορά και να τοποθετηθούν πριν την έναρξή τους. Επιπλέον, θα πρέπει να έχουν αξία έως και 25 ευρώ και να είναι μονά. Τέλος, δεν έχει σημασία η απόδοσή τους ή η αγορά που θα επιλέξουν οι παίχτες.

Όσοι παίχτες τοποθετήσουν ένα τέτοιο στοίχημα θα πρέπει να περιμένουν να διευθετηθεί. Στην περίπτωση, λοιπόν, που ο αγώνας που επέλεξαν λήξει με σκορ 0-0 και το στοίχημά τους χάσει, θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η αποζημίωση θα έχει τη μορφή πριμ και η αξία της θα ισούται με αυτή του χαμένου στοιχήματος, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Η αποζημίωση, τέλος, θα έχει τη μορφή πριμ, αλλά θα είναι διαθέσιμη για ανάληψη, χωρίς κανέναν περιορισμό.

Να θυμίσουμε πως η προηγούμενη προσφορά ήταν για τον αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης-Λίβερπουλ του Champions League.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία