Δύο προσφορές της Sportingbet για το Ρεάλ Μ. – Ατλέτικο Μ.

Η Ρεάλ και η Ατλέτικο τίθενται για ακόμη μια φορά αντιμέτωπες στον εμφύλιο της Μαδρίτης, με έπαθλο την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Και, χάρη στις προσφορές που ανακοίνωσαν οι στοιχηματικές εταιρίες , όπως η Sportingbet, ο συγκεκριμένος αγώνας δε συνοδεύεται μόνον από υψηλό στοιχηματικό ενδιαφέρον, αλλά και από αυξημένη αξία.

 

Η αξία αυτή μπορεί να εντοπιστεί στις δύο προσφορές που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα στοιχήματος Sportingbet για τον αποψινό αγώνα. Πρόκειται για ένα bonus 5%, το οποίο θα προσθέσουν στα κέρδη τους όσοι προβλέψουν σωστά, και μια επιστροφή χρημάτων, έως 100 ευρώ, την οποία δικαιούνται όσοι προβλέψουν λάθος.

 

Αναλυτικότερα, η Sportingbet ανακοίνωσε πως θα προσθέσει ένα bonus 5% στα κέρδη των παιχτών που θα τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα στο Ρεάλ Μαδρίτης – Ατλέτικο Μαδρίτης. Η προσφορά ισχύει για όσους στοιχηματίσουν σε οποιαδήποτε από τις αγορές που κλείνουν πριν την έναρξη του αγώνα. Οι παίχτες, μάλιστα, μπορούν να τοποθετήσουν ακόμη και παρολί και να αυξήσουν τα συνολικά κέρδη του δελτίου τους, αρκεί όλα τα σημεία του να διευθετούνται σήμερα.

 

Επιπλέον, η Sportingbet υπόσχεται επιστροφή των χρημάτων που θα χάσουν όσοι στοιχηματίσουν πριν την έναρξη του αγώνα και προβλέψουν λάθος. Στη συγκεκριμένη προσφορά, η οποία μπορεί να επιστρέψει έως και 100 ευρώ στους παίχτες, συμμετέχουν οι αγορές του ακριβούς σκορ, του νικητή αγώνα και over/under, του σκορ πρώτου ημιχρόνου, του σκορ δεύτερου ημιχρόνου και του λεπτού του πρώτου γκολ. Παράλληλα, όμως, προκειμένου να προχωρήσει η Sportingbet στην επιστροφή, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει να καταλογίζεται τουλάχιστον ένα πέναλτι, κατά τη διάρκεια του αγώνα.

 

Όσοι, λοιπόν, εκμεταλλευτούν τις παραπάνω προσφορές θα δουν τα χρήματα να πιστώνονται στον λογαριασμό τους την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Τα χρήματα αυτά, όμως, δε θα είναι άμεσα διαθέσιμα προς ανάληψη. Σύμφωνα με τους όρους της Sportingbet, άλλωστε, πρόκειται και στις δύο περιπτώσεις για bonus, με αποτέλεσμα να είναι απαραίτητο το τζιράρισμα της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα απόδοσης 1.50 και άνω.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία