Ευκαιρίες για αυξημένα κέρδη στη Sportingbet

Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή προσφέρουν στα μέλη της Sportingbet την ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη τους, στοιχηματίζοντας σε έναν από τους αγώνες που προτείνει η στοιχηματική εταιρία. Αναλυτικότερα, η Sportingbet επέλεξε τρία σημαντικά ματς των επόμενων ημερών και υπόσχεται στους παίχτες που θα συμπεριλάβουν ένα από αυτά στο κουπόνι τους μπόνους 5% επί των κερδών τους.

 

Πρόκειται για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League, την αναμέτρηση στο μπάσκετ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Φενερμπαχτσέ Ούλκερ για τη Euroleague και το γαλλικό ντέρμπι ανάμεσα στις Λοριάν και Παρί Σεν Ζερμέν. Όσοι παίχτες συμπεριλάβουν έστω μια αγορά από τους παραπάνω αγώνες στο δελτίο τους θα δουν τα κέρδη τους να αυξάνονται κατά 5%.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και ένα από τα πλεονέκτηματά της είναι ότι παρέχει εκτενή κάλυψη με ζωντανά βίντεο για το στοίχημα.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία