Μειωμένο ρίσκο στο Λάτσιο-Έμπολι υπόσχεται η εταιρία στοιχημάτων Goalbet

Η εταιρία στοιχημάτων Goalbet παίρνει σήμερα ως αφορμή τον αγώνα της Serie A ανάμεσα σε Λάτσιο και Έμπολι, προκειμένου να ανακοινώσει μια νέα προσφορά για τα μέλη της. Τη συγκεκριμένη προσφορά θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν όσοι παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στους σημερινούς αγώνες ποδοσφαίρου και συμπεριλάβουν σε αυτά την αναμέτρηση της Λάτσιο με την Έμπολι.

Αναλυτικότερα, τα κατάλληλα παρολί που θα τοποθετήσουν οι παίχτες στο πλαίσιο της προσφοράς θα συνοδεύονται από μειωμένο ρίσκο, αφού αν χάσουν υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις θα δικαιούνται μια αποζημίωση.

 

Οι λεπτομέρειες της προσφοράς της Goalbet

Για να μπορέσουν να συμμετάσχουν στην προσφορά, τα μέλη της στοιχηματικής εταιρίας Goalbet θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί στο pre-game και να συμπεριλάβουν αγώνες ποδοσφαίρου, ανάμεσα στους οποίους και αυτόν ανάμεσα σε Λάτσιο και Έμπολι. Τα στοιχήματά τους θα πρέπει επίσης να αφορούν στην αγορά του 1Χ2, ενώ μπορούν να συνοδεύονται από οποιαδήποτε απόδοση και να έχουν οποιαδήποτε αξία. Έπειτα, θα πρέπει να ενημερώσουν την Goalbet για τα στοιχήματά τους, στέλνοντας το ID τους μέσω μηνύματος.

Αυτή είναι η πρώτη βασική προϋπόθεση της προσφοράς. Η δεύτερη εξαρτάται από τις εξελίξεις στον αγώνα ανάμεσα σε Λάτσιο και Έμπολι. Αναλυτικότερα, για να ενεργοποιηθεί πλήρως η προσφορά της Goalbet, θα πρέπει να πετύχει το πρώτο γκολ της αναμέτρησης είτε ο Τσίρο Ιμόμπιλε είτε ο Φρανσέσκο Καπούτο. Σε αυτή την περίπτωση και μόνο, η Goalbet θα προχωρήσει στην αποζημίωση των χαμένων παρολί.

 

Η αποζημίωση της προσφοράς

Εφόσον, λοιπόν, καλυφθούν οι παραπάνω προϋποθέσεις, οι παίχτες που θα δουν τα παρολί τους να χάνουν θα δικαιούνται μια αποζημίωση. Η εν λόγω αποζημίωση θα έχει τη μορφή πριμ και θα ισούται με το χαμένο ποσό, έως ένα προκαθορισμένο όριο.

Για σήμερα η Goalbet έχει επιλέξει τον αγώνα του ισπανικού Copa del Rey ανάμεσα σε Μπέτις-Βαλένθια και τον προσφέρει με 0% γκανιότα στα μέλη της. Τέλος και τις δύο αυτές προσφορές αλλά και όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει η Goalbet μπορούν να τις επωφεληθούν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία