Μειώνει το ρίσκο στους αγώνες του FA Cup η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Goalbet ανακοίνωσε σήμερα μια νέα προσφορά για όσα μέλη της στοιχηματίζουν στο ποδόσφαιρο και σκοπεύουν να συνδυάσουν περισσότερες από μία προβλέψεις στους αγώνες του αγγλικού FA Cup. Η νέα αυτή προσφορά υπόσχεται να μειώσει το ρίσκο στοιχηματισμού για όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα, στην περίπτωση που ένας από τους αγώνες του αγγλικού Κυπέλλου λήξει με λευκή ισοπαλία.

Αναλυτικότερα, η Goalbet υπόσχεται να αποζημιώσει όσους παίχτες τοποθετήσουν τα κατάλληλα στοιχήματα στους επιλεγμένους αγώνες, υπό την προϋπόθεση να λήξει ένας από τους αγώνες με σκορ 0-0.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στη σημερινή προσφορά είναι συγκεκριμένα. Οι παίχτες θα πρέπει να τοποθετήσουν ένα παρολί με τουλάχιστον 3 αγώνες από το FA Cup και να επιλέξουν ένα από τα σημεία της αγοράς του 1Χ2. Επιπλέον, τα στοιχήματα θα πρέπει να τοποθετηθούν πριν την έναρξη κάθε αγώνα. Αυτές είναι και οι μόνες προϋποθέσεις στοιχηματισμού, αφού η αξία των στοιχημάτων, αλλά και η απόδοση που θα τα συνοδεύει δεν έχει καμία σημασία για την προσφορά.

Σημασία, όμως, έχει να λήξει ένας από τους αγώνες που θα έχουν συμπεριληφθεί στο παρολί με σκορ 0-0. Σε αυτή την περίπτωση, αν το δελτίο χάσει, τότε θα δικαιούται μια αποζημίωση.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα στοιχήματα

Οι παίχτες που θα χάσουν και θα έχουν συμπεριλάβει στο παρολί τους έναν αγώνα που θα έχει λήξει με λευκή ισοπαλία θα δικαιούνται μια αποζημίωση, αξίας ίσης με του στοιχήματός τους. Η αποζημίωση θα έχει τη μορφή πριμ και θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά και για ανάληψη, υπό την προϋπόθεση ότι θα καλυφθούν οι απαιτήσεις τζιαρίσματος της Goalbet.

Μην ξεχνάτε πως στο αγγλικό FA Cup μπορούν να στοιχηματίσουν και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος μέσω της Goalbet διότι ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία