Επιστροφή χρημάτων στο Μάντσεστερ Γ. – Λέστερ από την Intertops

Η ιστοσελίδα στοιχημάτων Intertops ανακοίνωσε και αυτή την εβδομάδα μία ποδοσφαιρική προσφορά που αφορά σε έναν από τους σημαντικότερους και πλέον ενδιαφέροντες αγώνες που θα πραγματοποιηθούν αυτό το Σαββατοκύριακο στην Premier League. Η συγκεκριμένη προσφορά υπόσχεται επιστροφή των χρημάτων που ενδεχομένως χάσουν όσοι στοιχηματίσουν στον αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τη Λέστερ.

 

Χάρη σε αυτή την προσφορά, λοιπόν, όσοι παίχτες στοιχηματίσουν στον συγκεκριμένο αγώνα της Premier League θα είναι σε θέση να διεκδικήσουν επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων, έως και το ποσό των 100 ευρώ. Και το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα στοίχημα πριν την έναρξη του αγώνα.

 

Αναλυτικότερα, επιστροφή των χρημάτων θα δικαιούνται όσοι στοιχηματίσουν τουλάχιστον 10 ευρώ πριν την έναρξη του αγώνα. Το στοίχημα αυτό μπορεί να αφορά σε οποιαδήποτε από τις αγορές που καλύπτει η Intertops, αλλά θα πρέπει να είναι μονό και όχι μέρος κάποιου παρολί. Επιπλέον, βασική προϋπόθεση για να πραγματοποιήσει η Intertops την επιστροφή των χαμένων χρημάτων είναι να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Λεονάρντο Ουλόα της Λέστερ να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα. Αν το σενάριο αυτό δεν επαληθευθεί, η προσφορά θα ακυρωθεί και τα χαμένα χρήματα δε θα επιστρέψουν στους δικαιούχους.

 

Μόλις λήξει ο αγώνας, οι παίχτες που δικαιούνται την επιστροφή των χαμένων τους χρημάτων θα πρέπει να στείλουν ένα e-mail στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Intertops (στη διεύθυνση bet@intertops.eu), αναγράφοντας τον ειδικό κωδικό WEEKLYSB και τον κωδικό του στοιχήματος που έχασαν. Με τον τρόπο αυτό, θα εισπράξουν τα χρήματα της προσφοράς.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμετρήθηκε με την Έβερτον στα πλαίσια του FA Cup και η Intertops επέλεξε αυτόν τον αγώνα για να ανακοινώσει την επιστροφή χρημάτων που προσφέρει.

H Intertops είναι από τις παλαιότερες εταιρίες στοιχημάτων με έτος ιδρύσεως το 1984 και όπως ισχυρίζεται είναι η πρώτη εταιρία που δέχτηκε στοίχημα μέσω του διαδικτύου.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Intertops και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Intertops ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία