Μειωμένο ρίσκο στα παρολί του Σαββατοκύριακου από την Goalbet

Και αυτό το Σαββατοκύριακο, η αγωνιστική δράση θα είναι πλούσια και έντονη στα γήπεδα ποδοσφαίρου της Ευρώπης και κάθε αγώνας θα προσφέρει λιγότερες ή περισσότερες ευκαιρίες στοιχηματισμού στους παίχτες. Όσοι, μάλιστα, διατηρούν λογαριασμό στην στοιχηματική εταιρία Goalbet, μπορούν να συνδυάσουν τις επιλογές τους σε κορυφαίους αγώνες σε ένα ή περισσότερα παρολί και να διεκδικήσουν αυξημένα κέρδη, με μειωμένο ρίσκο.

Η Goalbet, άλλωστε, ανακοίνωσε μια νέα προσφορά για τα παρολί του Σαββατοκύριακου και υπόσχεται να αποζημιώσει όσα χάσουν, εξαιτίας μίας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης.

 

Τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά

Οι παίχτες που θέλουν να συμμετάσχουν στη νέα προσφορά της Goalbet μπορούν να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου (έως και την Κυριακή). Για να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους, όμως, θα πρέπει να συμπεριλάβουν τουλάχιστον τέσσερις αγώνες από το αγγλικό, γερμανικό, ιταλικό ή γαλλικό πρωτάθλημα και να επιλέξουν αποκλειστικά σημεία της αγοράς του 1Χ2. Μόλις τοποθετήσουν τα στοιχήματά τους, τέλος, θα πρέπει να στείλουν το ID του δελτίου τους στην Goalbet.

Έπειτα, το μόνο που απομένει να κάνουν είναι να περιμένουν να διευθετηθούν τα παρολί τους. Αν χάσουν, εξαιτίας μιας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης, θα μπορούν να διεκδικήσουν μια αποζημίωση για τα χαμένα τους χρήματα.

 

Η αποζημίωση για τα χαμένα παρολί

Η αποζημίωση που υπόσχεται να μοιράσει η Goalbet σε όσους καλύψουν στο έπακρο τις προϋποθέσεις της προσφοράς θα ισούται με το 100% της αξίας του χαμένου δελτίου κάθε παίχτη, έως ένα προκαθορισμένο όριο. Επιπλέον, θα έχει τη μορφή πριμ, γεγονός που σημαίνει ότι τα χρήματα θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ελεύθερα για την τοποθέτηση στοιχημάτων χωρίς ρίσκο, αλλά στην περίπτωση της ανάληψης θα πρέπει να τζιραριστεί η αξία τους, σύμφωνα με τις σχετικές απαιτήσεις των πριμ της Goalbet. Και τέλος εννοείται πως την αποζημίωση αυτή μπορούν να την διεκδικήσουν και οι Έλληνες φίλοι του στοιχήματος καθώς η Goalbet που την προσφέρει ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Goalbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Goalbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία