Το Europa League φέρνει ανταμοιβές στα παρολί της στοιχηματικής ιστοσελίδας Betshop!

H Betshop ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και υποδέχεται την επιστροφή των αγώνων ποδοσφαίρου του Europa League με μια νέα προσφορά, η οποία θα ανταμείψει όσους τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, ακόμη κι αν δεν στοιχηματίσουν στο Europa League! Η νέα προσφορά ισχύει για επιλεγμένα παρολί, που μπορούν να αφορούν σε οποιαδήποτε διοργάνωση, και θα ανταμείψει τους παίχτες που θα τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί, είτε κερδίσουν είτε χάσουν.

Κάθε παίχτης, μάλιστα, μπορεί να συμμετάσχει περισσότερες από μία φορές στην προσφορά. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τοποθετήσουν έως και τρία προκρινόμενα παρολί και να διεκδικήσουν τρεις ανταμοιβές κατά τη διάρκεια της ημέρας.

 

Ο τρόπος συμμετοχής στην προσφορά

Το μόνο που έχουν να κάνουν τα μέλη της Betshop, προκειμένου να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους στην προσφορά, είναι να τοποθετήσουν τα κατάλληλα παρολί στοιχήματα, στο Europa League ή σε οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση. Τα στοιχήματά τους θα πρέπει να είναι παρολί και να αποτελούνται από τουλάχιστον 3 σημεία, είτε στο pre-game είτε στο live. Επιπλέον, θα πρέπει να έχουν απόδοση 1.50 και άνω ανά σημείο και αξία τουλάχιστον 10 ευρώ.

Εφόσον τοποθετήσουν ένα τέτοιο παρολί, δεν έχει σημασία το ποιες αγορές ή ποιους αγώνες θα επιλέξουν, αλλά ούτε και το αν τα στοιχήματά τους διευθετηθούν ως κερδισμένα ή χαμένα. Σε κάθε περίπτωση, θα εξασφαλίσουν μια ανταμοιβή.

 

Η ανταμοιβή για τα παρολί της προσφοράς

Η ανταμοιβή για καθένα από τα προκρινόμενα παρολί θα έχει τη μορφή πριμ και κάθε παίχτης μπορεί να κερδίσει έως και τρία τέτοια πριμ. Τέλος, θα έχουν συγκεκριμένη αξία και θα μπορούν έπειτα να χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε αθλητικό γεγονός, προκειμένου να διεκδικήσουν κέρδη χωρίς ρίσκο. Όσοι θέλουν, όμως, να προχωρήσουν σε ανάληψή τους, θα πρέπει να καλύψουν τις απαιτήσεις τζιραρίσματος της στοιχηματικής ιστοσελίδας Betshop.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Betshop και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Betshop ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία