Διπλή προσφορά από την Sportingbet

Ανεξάρτητα από το αν προτιμούν να κάνουν προβλέψεις για το μπάσκετ ή το ποδόσφαιρο, τα μέλη της Sportingbet μπορούν να εκμεταλλευτούν απόψε μια διπλή προσφορά που ανακοίνωσε η ιστοσελίδα του στοιχήματος. Πρόκειται για μια προσφορά που, ανάλογα με το πού θα στοιχηματίσουν οι παίχτες, υπόσχεται είτε επιστροφή χρημάτων είτε αυξημένα κέρδη.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά ξεκινά από τον αποψινό αγώνα μπάσκετ του EuroCup, ανάμεσα στον Άρη και τη Μπάνβιτ. Ο αγώνας ξεκινά στις 19:00 το απόγευμα και όσοι παίχτες στοιχηματίσουν πριν την έναρξή του, σε επιλεγμένες αγορές, μπορούν να διεκδικήσουν έως και 100 ευρώ από τα χαμένα τους χρήματα. Οι αγορές που συμμετέχουν είναι οι εξής: χάντικαπ αγώνα, χάντικαπ ημιχρόνου και χάντικαπ πρώτης περιόδου. Ωστόσο, για να προχωρήσει στην επιστροφή η Sportingbet, θα πρέπει να επαληθευθεί το σενάριο που θέλει τον Χάγκινκς του Άρη να πετυχαίνει τουλάχιστον 15 πόντους κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση, η επιστροφή θα ακυρωθεί.

 

Μια παρόμοια προσφορά θα μπορούν να εκμεταλλευτούν και όσοι στοιχηματίσουν αργότερα, στον αγώνα ποδοσφαίρου ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Λεβάντε. Ο συγκεκριμένος αγώνας διεξάγεται στο πλαίσιο του Copa del Rey στην Ισπανία και υπόσχεται μπόνους 5% στα κέρδη όσων τοποθετήσουν τουλάχιστον ένα νικητήριο στοίχημα σε οποιαδήποτε από τις αγορές του αγώνα που κλείνουν πριν την έναρξή του. Οι παίχτες μπορούν να εκμεταλλευτούν την προσφορά, τοποθετώντας μονά στοιχήματα ή παρολί. Στη δεύτερη περίπτωση, όμως, θα πρέπει να συμπεριλάβουν αποκλειστικά αγώνες που διευθετούνται σήμερα, έως και τα μεσάνυχτα.

 

Τα χρήματα που υπόσχονται οι δύο προσφορές, τέλος, θα μεταφερθούν στους λογαριασμούς όσων παιχτών τα δικαιούνται, την επόμενη εργάσιμη ημέρα. Θα έχουν, μάλιστα, τη μορφή μπόνους, γεγονός που σημαίνει ότι δε θα είναι διαθέσιμα προς ανάληψη, παρά μόνον αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία τζιραρίσματος της αξίας τους επί τρεις φορές, σε στοιχήματα με απόδοση 1.50 και άνω.

Η Sportingbet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας ιδρύθηκε το 1998 και θεωρείται από τις πιο γνωστές αλλά και πιο αξιόπιστες του χώρου.

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία