Διαφημιστική καμπάνια για το Paddy Power Messenger

Το λανσάρισμα του Paddy Power Messenger, το οποίο υπόσχεται υπηρεσίες online στοιχήματος κομμένες και ραμμένες στα μέτρα κάθε παίχτη, συνοδεύεται από μια διαφημιστική καμπάνια, η οποία έχει και ενημερωτικό χαρακτήρα.

 

Αναλυτικότερα, παράλληλα με τη διαφήμιση της νέας υπηρεσίας της στοιχηματικής εταιρίας Paddy Power, οι παίχτες μπορούν να παρακολουθήσουν κι ένα ενημερωτικό βίντεο, το οποίο παρουσιάζει τα χαρακτηριστικά του Messenger και βοηθά στη χρήση του.

 

Θυμίζουμε πως το Messenger απευθύνεται στα μέλη της Paddy Power που στοιχηματίζουν από το κινητό και τους τροφοδοτεί με μηνύματα και ενημερώσεις για τα αθλήματα, τις διοργανώσεις και τους αγώνες που έχουν επιλέξει.

Για αυτό θεωρείται η Paddy Power από τις πιο επιτυχημένες εταιρίες στοιχημάτων στο διαδίκτυο,γιατί συνεχώς ανανεώνεται προσφέροντας ότι καλύτερο για τα μέλη της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.