Καταθέσεις μέσω Viva Wallet στην Championsbet

Τα μέλη της εταιρίας στοιχημάτων Championsbet είναι πλέον σε θέση να προχωρούν σε επαναφόρτιση των λογαριασμών τους, χρησιμοποιώντας μια νέα μέθοδο που έχει γίνει αρκετά δημοφιλής τις τελευταίες εβδομάδες. Πρόκειται για αυτή του Viva Wallet, ενός ηλεκτρονικού πορτοφολιού που εδρεύει στην Ελλάδα και επιτρέπει στους παίχτες να προχωρήσουν σε νέα κατάθεση στον λογαριασμό τους, χωρίς να υπόκεινται στους περιορισμούς (όσους έχουν απομείνει) των capital controls.

 

Αναλυτικότερα, η Championsbet προχώρησε σε συμφωνία με τη Viva και πλέον επιτρέπει τις καταθέσεις χρημάτων στους λογαριασμούς που διατηρούν οι παίχτες στην ιστοσελίδα του στοιχήματος με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι γνωστός σε όσους παίχτες έχουν χρησιμοποιήσει άλλα e-wallets του διαδικτύου, όπως τα Skrill και Neteller: πρόκειται για τη σύνδεση του λογαριασμού με μια πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, η οποία επιτρέπει στους παίχτες να επιλέγουν κάθε φορά το ποσό που επιθυμούν να μεταφέρουν. Ο δεύτερος, από την άλλη, προσφέρεται αποκλειστικά σε όσους διατηρούν λογαριασμό στο Viva Wallet και αφορά στη μεταφορά μετρητών.

 

Αναλυτικότερα, κάθε κάτοχος λογαριασμού στο Viva Wallet μπορεί να επισκεφτεί ένα από τα σημεία του δικτύου της Viva και να πληρώσει εκεί το ποσό που επιθυμεί να μεταφέρει. Το ποσό αυτό, μάλιστα, θα είναι άμεσα διαθέσιμο στον λογαριασμό του.

 

Εφόσον, λοιπόν, υπάρχουν χρήματα στον λογαριασμό κάποιου παίχτη στο Viva Wallet, το μόνο που μένει να κάνει είναι να συνδεθεί με τον λογαριασμό του στην Championsbet και να επιλέξει την κατάθεση. Έπειτα, επιλέγοντας τη μέθοδο του Viva Wallet, θα είναι σε θέση να μεταφέρει άμεσα και με ασφάλεια το ποσό της επιλογής του – χωρίς, μάλιστα, να είναι υποχρεωμένος να υποστεί τους περιορισμούς που ισχύουν στις συναλλαγές, εξαιτίας των capital controls.

H Championsbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα και ξεχωρίζει για την ποικιλία της αλλά και για την πρακτικότητά της.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Championsbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Championsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.