Ολοκλήρωσε την επέκτασή της στην κολομβιανή αγορά η εταιρεία στοιχήματος William Hill

Η εταιρεία στοιχήματος William Hill ολοκλήρωσε την επέκτασή της στην αγορά online στοιχήματος της Κολομβίας και πλέον δραστηριοποιείται νόμιμα, μέσω της ιστοσελίδας williamhill.co. Πρόκειται για την πρώτη χώρα της Λατινικής Αμερικής, στην οποία δραστηριοποιείται νόμιμα η William Hill, και οι υπεύθυνοι της εταιρείας ευελπιστούν ότι θα αποτελέσει τη βάση για περαιτέρω επέκταση σε μια σειρά από αναπτυσσόμενες αγορές.

Αναλυτικότερα, η William Hill εξασφάλισε την παρουσία της στην αγορά της Κολομβίας μέσω της ιστοσελίδας στοιχήματος betalfa.co, την οποία είχε εξαγοράσει πρόσφατα και μετέτρεψε πριν μερικές ημέρες σε williamhill.co.

 

Tα πρώτα βήματα της William Hill στην αγορά της Λατινικής Αμερικής

Η William Hill επιθυμούσε εδώ και μήνες να επεκταθεί στην αγορά της Λατινικής Αμερικής και βρήκε την ευκαιρία να εισέλθει μέσω της κολομβιανής αγοράς. Η εταιρεία στοιχήματος εξαγόρασε τον Δεκέμβριο του 2020 την εταιρεία στοιχήματος Alfabet, ιδιοκτήτρια της BetAlfa. Η BetAlfa διατηρούσε ήδη άδεια νόμιμης λειτουργίας στην αγορά της Κολομβίας και το μόνο που χρειαζόταν να κάνει η William Hill, προκειμένου να ξεκινήσει να δραστηριοποιείται νόμιμα στην αγορά, ήταν να επαναλανσάρει την ιστοσελίδα, ως williamhill.co.

H νέα ιστοσελίδα έχει ήδη ξεκινήσει να λειτουργεί στην αγορά της Κολομβίας και τη διαχείρισή της έχει αναλάβει η ομάδα της William Hill που εδρεύει στα γραφεία της στη Μάλτα. Χάρη στις εξελίξεις αυτές, μάλιστα, η William Hill δραστηριοποιείται πλέον νόμιμα σε εννιά χώρες ανά τον κόσμο, ανάμεσα στις οποίες το Ηνωμένο Βασίλειο και οι ΗΠΑ.

Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα, τέλος, θα ακολουθήσει την τύχη των υπόλοιπων ιστοσελίδων (και των πρακτορείων) της William Hill που λειτουργούν εκτός της αγοράς των ΗΠΑ και θα πωληθούν στον μεγαλύτερο πλειοδότη. Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι πρόσφατα η William Hill εξαγοράστηκε από την αμερικανική εταιρεία Caesars, η οποία ενδιαφέρεται μόνο για τις αμερικανικές επιχειρήσεις της και θα πουλήσει όλες τις υπόλοιπες.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.