Επεκτείνεται και μέσω του διαδικτύου στην Γκάνα η εταιρεία στοιχήματος Mybet

Η εταιρεία στοιχήματος Mybet αποφάσισε να επεκτείνει την παρουσία της και τις δραστηριότητές στην αγορά της Γκάνα, χάρη στην επιτυχία που γνωρίζει στη χώρα. Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας ανακοίνωσαν πως σύντομα θα αποκτήσουν παρουσία και στην αγορά του online στοιχήματος της αφρικανικής χώρας, με σκοπό να ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τα έσοδά τους.

Θυμίζουμε ότι η Mybet ήδη δραστηριοποιείται στη Γκάνα, αλλά αποκλειστικά στην αγορά του επίγειου στοιχήματος, μέσω τοπικού αντιπροσώπου.

 

Η παρουσία της Mybet στη Γκάνα

Η Mybet συνεργάζεται με μια εταιρεία που εδρεύει στη Γκάνα και έχει έντονη παρουσία στην αγορά του επίγειου στοιχήματος. Τα πρακτορεία της εταιρείας που φέρουν το σήμα της Mybet, μάλιστα, αυξήθηκαν σημαντικά πρόσφατα και πλέον έχουν κατακλύσει την αγορά της Γκάνα. Σύμφωνα με τον CEO της Mybet, Markus Peuler, η επιτυχημένη συνεργασία των δύο εταιρειών έχει καταστήσει τη Mybet έναν από τους ηγέτες της αγοράς του επίγειου στοιχήματος.

Βλέποντας την επιτυχία που απολαμβάνει η στοιχηματική εταιρεία στη χώρα, λοιπόν, οι υπεύθυνοι της Mybet αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν και στην αγορά του online στοιχήματος, παρέχοντας πρόσβαση στην ιστοσελίδα Mybet.com στους παίχτες από τη Γκάνα. Kαι, όπως δήλωσε και ο CEO της εταιρείας, η ιστοσελίδα της αναμένεται να ξεχωρίσει άμεσα ανάμεσα στον ανταγωνισμό.

 

Η στοιχηματική αγορά της Γκάνα

Στη χώρα της δυτικής Αφρικής, το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια είναι νόμιμα, στον επίγειο και στον online τομέα. Φυσικά, οι Αρχές της χώρας ρυθμίζουν τη λειτουργία της αγοράς και επιτρέπουν τη δραστηριότητα μόνο σε αδειοδοτημένες εταιρείες στοιχηματισμού. Ωστόσο, ειδικά στην αγορά του online στοιχήματος, πολλές εταιρείες με έδρα τη Γκάνα έχουν αποκτήσει κακή φήμη, με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι της Mybet να θεωρούν σίγουρο το ότι θα ξεχωρίσουν.

Στα μέσα του 2016 η Mybet ανακοίνωσε τη χορηγία της με την γκανέζικη ομάδα Sekondi Hasaacas FC, κίνηση η οποία έδειχνε την πρόθεση της στοιχηματικής εταιρίας για επέκταση της στην αγορά της χώρας.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Mybet και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Mybet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη