Επανέρχεται στην Ελλάδα η Interwetten

Την επιστροφή της στην ελληνική αγορά ετοιμάζει η στοιχηματική εταιρία Interwetten, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας, κατά την παρουσίαση των οικονομικών αποτελεσμάτων της. Παρά το γεγονός ότι η ιστοσελίδα interwetten.com δε βρίσκεται στη μαύρη λίστα της Ε.Ε.Ε.Π. και οι παίχτες από Ελλάδα μπορούν να την επισκεφτούν, η εταιρεία σκοπεύει να επαναδραστηριοποιηθεί στη χώρα μας, αποκτώντας την απαραίτητη άδεια.

 

Την άδεια αυτή θα αποκτήσει συνεργαζόμενη με μια από τις στοιχηματικές εταιρίες που ήδη κατέχουν μια από τις 24 προσωρινές άδειες - ωστόσο, οι υπεύθυνοι δεν ανακοίνωσαν το όνομα του συνεργάτη. Ανακοίνωσαν, όμως, πως η νέα ιστοσελίδα θα σχεδιαστεί ειδικά για τους Έλληνες παίχτες και θα βρίσκεται στο www.interwetten.gr.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.