Έτοιμη για το επόμενο βήμα στις ΗΠΑ η εταιρία στοιχημάτων Unibet

Η εταιρία στοιχημάτων Unibet έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία της στην αγορά των ΗΠΑ, αφού λειτουργεί νόμιμα στην αγορά του New Jersey, αλλά η παρουσία της στην Πολιτεία αποτελεί μόνο το πρώτο βήμα των σχεδίων της για τη νεότευκτη αμερικανική αγορά. Άλλωστε, οι υπεύθυνοι της εταιρίας έχουν φροντίσει να προετοιμάσουν το έδαφος και για την παρουσία της στην αγορά της Pennsylvania.

Όσοι κάτοικοι των ΗΠΑ, πάντως, περιμένουν να έρθει η Unibet και στην Πολιτεία τους θα πρέπει να κάνουν υπομονή, αφού η στοιχηματική εταιρία προετοιμάζεται μήνες, πριν αποφασίσει να κάνει το βήμα της επέκτασης σε νέες αγορές. Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν πάνε πολλοί μήνες από τότε που η εταιρία ξεκίνησε να προσφέρει υπηρεσίες στο New Jersey, όταν είχε ήδη εξασφαλίσει την άδεια από το καλοκαίρι του 2018.

 

Νέες αγορές και νέο λογότυπο για την Kindred

Επόμενος στόχος, όπως έχουν ανακοινώσει οι υπεύθυνοι της εταιρίας, είναι η Πολιτεία της Pennsylvania, η οποία νομιμοποίησε πρόσφατα το στοίχημα. Η Unibet έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, προκειμένου να δραστηριοποιηθεί νόμιμα στην αγορά της Πολιτείας, και αναμένεται σύντομα να κάνει το ντεμπούτο της. Αυτός είναι και ο μόνος νέος στόχος που έχουν ανακοινώσει οι υπεύθυνοι, οι οποίοι, αν και έχουν επιβεβαιώσει ότι θέλουν να εξαπλωθούν και σε άλλες αγορές των ΗΠΑ, υπολογίζουν προσεκτικά τα επόμενα βήματά τους.

Η Unibet, τέλος, άλλαξε πρόσφατα και το λογότυπό της, προκειμένου να φρεσκάρει την εικόνα της στην αμερικανική αγορά. Το νέο λογότυπο είναι περισσότερο συμβατό με την αισθητική του mobile στοιχήματος και οι υπεύθυνοι σηματοδοτούν μια νέα εποχή στην εταιρία με την αλλαγή του κλασικού λογότυπου της Unibet.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.