Διεθνή επέκταση ετοιμάζει η SkyBet

Η Sky Betting & Gaming, η εταιρεία που διαχειρίζεται την στοιχηματική ιστοσελίδα SkyBet, ανακοίνωσε πως σχεδιάζει να επεκταθεί και σε νέες αγορές, προκειμένου να εκμεταλλευτεί την επιτυχία της σε αυτή του Ηνωμένου Βασιλείου. Σύμφωνα με δημοσίευμα των Financial Times, ο CEO της SkyBet, Richard Flint, επιβεβαίωσε πως η εταιρεία προσέλαβε νέο προσωπικό σε Γερμανία και Ιταλία, με στόχο την επέκτασή της στις νέες αγορές τον επόμενο χρόνο.

 

Ειδικά η επέκταση της SkyBet στη γερμανική αγορά μπορεί να γίνει με σχετική ευκολία, καθώς η ιδιοκτήτρια εταιρεία CVC Capital έχει ήδη παρουσία εκεί, μέσω της ιστοσελίδας Tipico.
 

Σύμφωνα με τον Richard Flint, τέλος, η εταιρεία θα ακολουθήσει το ίδιο (και επιτυχημένο, όπως αποδεικνύεται) επιχειρηματικό μοντέλο που ακολουθεί και στο Ηνωμένο Βασίλειο: “Είμαστε ειδικοί στα apps για κινητό και προσφέρουμε μια εξαιρετική εμπειρία, ιδιαίτερα σε όσους στοιχηματίζουν στα δημοφιλέστερα αθλήματα”.

 

H Skybet είναι από τις εταιρίες στοιχημάτων που κατάγονται από το Ηνωμένο βασίλειο.



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.