Ξεκίνησε η… απόβαση εταιρειών στοιχήματος στην αγορά του Buenos Aires

Πριν μερικές εβδομάδες, το Buenos Aires της Αργεντινής ανακοίνωσε την απελευθέρωση της αγοράς στοιχήματος και ξεκίνησε τις διαδικασίες αδειοδότησης των εταιρειών του εξωτερικού που θέλουν να δραστηριοποιηθούν νόμιμα σε αυτή. Ήδη, μάλιστα, οι πρώτες εταιρείες έχουν ξεκινήσει να καταθέτουν τις αιτήσεις τους, προκειμένου να μπορέσουν να διεκδικήσουν ένα κομμάτι της πίτας της νέας αγοράς.

Η διορία για τις αιτήσεις, άλλωστε, λήγει στις 25 Ιουνίου και οι ενδιαφερόμενες εταιρείες στοιχήματος μπορούν να διεκδικήσουν μία από τις μόλις εφτά άδειες που θα παραχωρήσουν οι αρμόδιοι.

 

Κορυφαίες αιτήσεις για την αγορά του Buenos Aires

Όπως είναι φυσικό, την ευκαιρία να δραστηριοποιηθούν στην αγορά στοιχήματος του Buenos Aires έσπευσαν να εκμεταλλευτούν πρώτες οι κορυφαίες στοιχηματικές εταιρείες ανά τον κόσμο. Οι εταιρείες αυτές θα πρέπει να παραδώσουν εγκαίρως τις αιτήσεις τους, αλλά και να εξασφαλίσουν συνεργασίες με ήδη αδειοδοτημένες επιχειρήσεις στο Buenos Aires, όπως επίγεια καζίνο κτλ..

Ήδη, τις αιτήσεις για την απαραίτητη άδεια έχουν ξεκινήσει γνωστές εταιρείες, όπως η William Hill, η Flutter Entertainment (πρώην Paddy Power BetFair) και η Intralot. Μία από τις άδειες διεκδικούν και οι Stars Group και Playtech, καθώς και κάποιες εταιρείες στοιχήματος με βάση την Αργεντινή.

Οι εφτά άδειες που θα παραχωρηθούν θα έχουν ισχύ 15 ετών. Επιπλέον, οι εταιρείες που θέλουν να αιτηθούν μία άδεια θα πρέπει αρχικά να πληρώσουν κόστος συμμετοχής άνω των 100.000 ευρώ και έπειτα κόστος απόκτησης άδειας ύψους 1,3 εκατομμυρίων ευρώ. Τέλος, όσες εταιρείες δραστηριοποιούνται νόμιμα στην αγορά στοιχήματος του Buenos Aires θα πρέπει να πληρώνουν φόρους ίσους με το 25% των μεικτών εσόδων τους.

 

Η νέα εικόνα της αγοράς στοιχήματος του Buenos Aires

Μόλις ολοκληρωθούν οι απαραίτητες διαδικασίες, οι εταιρείες στοιχημάτων που θα έχουν εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες θα μπορούν να δραστηριοποιηθούν νόμιμα, όχι σε ολόκληρη την Αργεντινή, αλλά μόνο στην περιφέρεια του Buenos Aires. Άλλωστε, ο νόμος που απελευθέρωσε την αγορά στοιχήματος είναι τοπικός και όχι εθνικός. Θυμίζουμε ότι στην υπόλοιπη χώρα το στοίχημα δεν είναι νόμιμο.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη