Στην ισπανική αγορά η 888

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, την επόμενη εβδομάδα η στοιχηματική εταιρία 888 ετοιμάζεται να λανσάρει την ισπανική ιστοσελίδα της, μετά από την άδεια που πήρε από τις Αρχές της χώρας. Η αρχή θα γίνει με την ιστοσελίδα του online στοιχήματος, την 888Sport, η οποία θα φροντίσει να προσφέρει δεκάδες επιλογές, εγκαίρως για τη νέα σεζόν του ισπανικού πρωταθλήματος. Ωστόσο, η 888 δεν ανακοίνωσε αν θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες ιστοσελίδες της (online καζίνο, πόκερ και παιχνίδια).

 

Η ανακοίνωση αυτή ήρθε μετά από συνεννοήσεις με τις τοπικές Αρχές, οι οποίες προχώρησαν σε άνοιγμα της αγοράς του online στοιχήματος. Το επίσημο άνοιγμα θα ισχύσει από την 1η Ιανουαρίου του 2015 και αρκετές εταιρείες του εξωτερικού, θα ξεκινήσουν να προσφέρουν υπηρεσίες online στοιχήματος, μαζί με την 888.

 

Η 888 είναι από τις μεγαλύτερες αλλά και δημοφιλέστερες εταιρίες στοιχημάτων του χώρου, ιδρύθηκε το 1997 και λειτουργεί με άδεια από το Γιβραλτάρ.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας 888 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της 888 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.