Αίτηση αδειοδότησης στη Βουλγαρία κατέθεσε η Betfair

Σύμφωνα με τη βουλγαρική Επιτροπή Τυχερών Παιγνίων (SGC), η στοιχηματική εταιρία Betfair κατέθεσε αίτηση αδειοδότησης, προκειμένου να δραστηριοποιηθεί στη βουλγαρική αγορά. Στην περίπτωση που η αίτησή της εγκριθεί, η Betfair θα είναι μόλις η τέταρτη εταιρεία που θα μπορεί να προσφέρει νόμιμα υπηρεσίες του online στοιχήματος.

 

Η κίνηση αυτή της Betfair έρχεται ελάχιστους μήνες μετά την απόφαση της βουλγαρικής κυβέρνησης να μειώσει τους δυσβάσταχτους φόρους προς τις online εταιρίες στοιχημάτων  που δραστηριοποιούνταν στη χώρα. Μέχρι πρόσφατα, εταιρείες όπως η Toto και η Eurofootball Limited πλήρωναν σε φόρους το 15% των μεικτών κερδών τους. Ωστόσο, η σχετική απόφαση ζητά πλέον μόλις το 20% των καθαρών κερδών των εταιρειών online στοιχήματος.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.