Ειδικά στοιχήματα για τους παίχτες της Euroleague στη Novibet

Και σήμερα, οι αγώνες της Euroleague στο μπάσκετ αναμένεται να κλέψουν την παράσταση και να συγκεντρώσουν χιλιάδες στοιχήματα από τους λάτρεις του αθλήματος. Πολλοί παίχτες, μάλιστα, θα προτιμήσουν να τοποθετήσουν κάποια ειδικά στοιχήματα, αντί να στοιχηματίσουν στις κλασικές αγορές των αγώνων, ειδικά στοιχήματα που θα αφορούν στους παίχτες των αντίπαλων ομάδων και στις επιδόσεις τους. Τέτοια στοιχήματα θα βρουν εν αφθονία τα μέλη της Novibet.

Οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής ιστοσελίδας, άλλωστε, ανακοίνωσαν και σήμερα μια σειρά ειδικών στοιχημάτων που αφορούν κατά κύριο λόγο στις επιδόσεις των παιχτών των ομάδων που αγωνίζονται σήμερα. Χάρη σε αυτά τα στοιχήματα, οι παίχτες έχουν ακόμη περισσότερες επιλογές και μπορούν να διεκδικήσουν μικρότερα ή μεγαλύτερα κέρδη με διαφορετικούς τρόπους.

 

Ειδικά στοιχήματα παιχτών της Euroleague

Όσοι θέλουν να στοιχηματίσουν σε διαφορετικές πτυχές των σημερινών αγώνων της Euroleague, λοιπόν, δεν έχουν παρά να συνδεθούν με τον λογαριασμό τους στην στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet και να επιλέξουν τα ειδικά στοιχήματα του μπάσκετ και έπειτα της Euroleague. Εκεί, θα εμφανιστούν τα ειδικά στοιχήματα των παιχτών, τα οποία είναι φιλτραρισμένα ανά ομάδα.

Αφού επιλέξουν ομάδα και παίχτη, θα δουν τις επιλογές στοιχηματισμού που προσφέρει η Novibet. Για παράδειγμα, μπορούν να στοιχηματίσουν στους πόντους και στα ριμπάουντ του Γιώργου Πρίντεζη του Ολυμπιακού ή στους πόντους και στις ασίστ του Τόμας Ερτέλ της Μπαρτσελόνα. Οι επιλογές είναι άφθονες και καλύπτουν όλους τους σημερινούς αγώνες της διοργάνωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι, τέλος, μπορούν να στοιχηματίσουν τα ειδικά στοιχήματα που ανακοίνωσε η Novibet όπως και κάθε άλλο στοίχημα, αρκεί να σπεύσουν να το κάνουν πριν την έναρξη του κάθε αγώνα. Και εφόσον προβλέψουν σωστά, θα εισπράξουν τα κέρδη τους, αναλόγως τις αποδόσεις που επέλεξαν και τα χρήματα που ρίσκαραν. Εννοείται πως μέσα σε αυτούς είναι και οι Έλληνες παίχτες του στοιχήματος καθώς η Novibet ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.

Η Novibet ανακοινώνει συνεχώς προσφορές για την Euroleague. Ειδικά στοιχήματα είχε ανακοινώσει και το Final-Four.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία