Ενισχυμένες αποδόσεις στο Κόπα Άφρικα ανακοίνωσε η στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet

Η Novibet, η οποία ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας, ανακοίνωσε μία σειρά από ενισχυμένες αποδόσεις σε επιλεγμένους σημερινούς αγώνες του Κόπα Άφρικα (όπως η 0% γκανιότα* στο Ακτή Ελεφαντοστού και Αλγερία) και δίνει με αυτόν τον τρόπο στα μέλη της την ευκαιρία να διεκδικήσουν περισσότερα κέρδη με τις προβλέψεις τους, χωρίς όμως να αναγκαστούν να ρισκάρουν περισσότερο. Οι ενισχυμένες αποδόσεις βρίσκονται σε επιλεγμένα σημεία των αγώνων του Κόπα Άφρικα και μπορούν να αποφέρουν αυξημένα κέρδη σε όσους τις εκμεταλλευτούν και δουν τις προβλέψεις τους να επαληθεύονται.

Οι συγκεκριμένες αποδόσεις, τέλος, θα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα στοιχήματος της Novibet έως την έναρξη κάθε αγώνα, οπότε οι ενδιαφερόμενοι θα κάνουν καλά να βιαστούν, ώστε να μη χάσουν τις ευκαιρίες για αυξημένα κέρδη.

 

Τα στοιχήματα ενισχυμένων αποδόσεων της Novibet

Οι παίχτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν τα στοιχήματα που συμμετέχουν στην προσφορά** της Novibet δεν έχουν παρά να επιλέξουν την κατηγορία των ενισχυμένων αποδόσεων. Εκεί θα δουν όλες τις διαθέσιμες ευκαιρίες στοιχηματισμού που υπόσχονται αυξημένα κέρδη.

Τα πρώτα τρία τέτοια στοιχήματα αφορούν στον αγώνα ανάμεσα σε Ακτή Ελεφαντοστού και Αλγερία. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο σημείο που προβλέπει GG και over 2,5 στον αγώνα και να εκμεταλλευτούν την ενισχυμένη απόδοση 3.25. Εναλλακτικά, μπορούν να στοιχηματίσουν στο να νικήσει η Ακτή Ελεφαντοστού και να σκοράρει ο Γ. Ζαχά, με ενισχυμένη απόδοση 8.50, ή στο να νικήσει η Αλγερία και να σκοράρει ο Α. Ουνάς, με ενισχυμένη απόδοση 7.00.

Τα επόμενα τρία στοιχήματα αφορούν στον αγώνα ανάμεσα σε Μαδαγασκάρη και Τυνησία και οι επιλογές είναι παρόμοιες. Οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν στο GG και over 2,5, με απόδοση 3.35, στο να νικήσει η Μαδαγασκάρη και να σκοράρει ο Κ. Αντριά, με απόδοση 12.00, και στο να νικήσει η Τυνησία και να σκοράρει ο Γ. Καζρί, με απόδοση 3.75.

Σε κάθε περίπτωση, τέλος, οι ενισχυμένες αποδόσεις θα αποφέρουν αυξημένα κέρδη με τη μορφή μετρητών, εφόσον επαληθευθούν οι προβλέψεις στα στοιχήματα της προσφοράς**.

 

* Ισχύει για την αγορά Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια.

** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.
 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία