Ειδικά στοιχήματα για τον Γ. Αντετονκούνμπο στο Ράπτορς-Μπακς από τη Novibet

Οι Τορόντο Ράπτορς και οι Μιλγουόκι Μπακς συνεχίζουν τη μάχη για την εξασφάλιση μιας θέσης στους τελικού του NBA και έρχονται ξανά αντιμέτωπες απόψε, στις 03:30 μετά τα μεσάνυχτα, σε έναν αγώνα που καλύπτεται πλήρως από την ιστοσελίδα στοιχημάτων Novibet. Τα μέλη της ιστοσελίδας θα έχουν την ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε ένα πλήθος σημείων, που θα αφορούν στο τελικό αποτέλεσμα, το ύψος του σκορ και τις επιδόσεις των παιχτών των δύο ομάδων, μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, όμως, έχουν στη διάθεσή τους και μια σειρά από ειδικά στοιχήματα που ανακοίνωσε η Novibet για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο άσος των Μπακς αναμένεται να ξεχωρίσει σε έναν ακόμη αγώνα και οι παίχτες του στοιχήματος έχουν την ευκαιρία να προβλέψουν σε ποιους τομείς θα τα καταφέρει. Τα ειδικά στοιχήματα της Novibet, άλλωστε, καλύπτουν μεγάλη γκάμα επιλογών και θα παραμείνουν διαθέσιμα έως την έναρξη του αγώνα.

 

Τα ειδικά στοιχήματα της Novibet για τον Αντετοκούνμπο

Η Novibet ανακοίνωσε μια μεγάλη σειρά ειδικών στοιχημάτων για τον σημερινό αγώνα του NBA, με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τις επιδόσεις του. Για παράδειγμα, οι παίχτες μπορούν να στοιχηματίσουν σε τομείς όπως οι πόντοι που θα πετύχει, τα κοψίματα, τα ριμπάουντ και οι ασίστ. Επιπλέον, μπορούν να στοιχηματίσουν στα εύστοχα τρίποντα του Γιάννη, στα λάθη που ενδεχομένως κάνει και σε άλλες πτυχές των επιδόσεών του. Τέλος, μπορούν να στοιχηματίσουν και στο αν θα πετύχει triple double κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Τα περισσότερα από τα παραπάνω στοιχήματα εμφανίζονται με τη μέθοδο του over/under και η Novibet έχει φροντίσει να προσφέρει αρκετές επιλογές σε κάθε κατηγορία. Και, όπως είναι φυσικό, οι παίχτες που θα προβλέψουν σωστά στα παραπάνω στοιχήματα θα εξασφαλίσουν και τα αντίστοιχα κέρδη, ανάλογα με την απόδοση του σημείου που επέλεξαν και το ποσό που ρίσκαραν.

Και στον προηγούμενο αγώνα των Ράπτορς με τους Μπακς η Novibet δήλωσε παρούσα προσφέροντας γενναιόδωρες ανταμοιβές στα μέλη της. Και φυσικά οι Έλληνες μπορούν να εκμεταλλευτούν τις προσφορές** της μιας και ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της χώρας μας.



** Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

 

Τύπος Στοιχηματικής Προσφοράς: 


21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Novibet και όλες τις στοιχηματικές ειδήσεις της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.

Προσφορές απο την ίδια κατηγορία